Magyar Nemzet: Nyomoznak Seres Mária pártja ellen

2015. december 07. 10:39

Számvevőszéki ellenőrzéssel kapcsolatos kötelezettségek megszegése vétség gyanúja miatt nyomoz az ügyészség a Seres Mária Szövetségesei párt ellen – írja a Magyar Nemzet. A lap szerint a párt több képviselőjelöltjét is rabosították már.

2015. december 07. 10:39

Eddig 29 gyanúsítottat hallgattak ki annak a nyomozásnak a során, amelyet az Állami Számvevőszék (ÁSZ) feljelentése alapján rendelt el a nyíregyházi ügyészség egy párttal szemben – írja a Magyar Nemzet a megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatására hivatkozva. A rendőrség közlése szerint a vádhatóság számvevőszéki ellenőrzéssel kapcsolatos kötelezettségek megszegése vétség gyanúja miatt rendelte el a nyomozást. 

A lap nem jelölte meg, pontosan milyen forrásból értesült úgy, hogy a 2014-es kampányra kapott állami források felhasználása miatt a Seres Mária Szövetségesei (SMS) nevű szervezet ellen folyik az eljárás. Ugyanakkor arról ír: az SMS több tavalyi képviselőjelöltje számolt be arról, hogy meg kellett jelennie a lakóhelye szerinti rendőrségen, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és rabosították.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemesek
2015. december 07. 19:13
Gusztustalan hazug cikk megrendelésre, és primitív, mindenevő, nagyon tájékozatlan, de magukat nagyon is okosnak tartó kommentelők. Aghogy ez már lenni szokott e szép hazában… Furcsa módon egy kicsit sem probléma itt, hogy a megjelent cikk olyan valaki elmondásaira alapoz, akiknek visszafizetési kötelezettsége van! És persze sértettségében másokat sároz és rágalmaz, amiben a lejárató sajtótermék mellett partner minden ostoba kommentelő. Amihez mint eddig is, jól látható politikai érdekből az elfogult jobb és baloldali sajtó nagyon szívesen asszisztál, és kamupártozik kórusban. Hiszen a 2014-es választás is csak arról szólt, ne hogy valami külső, nem a már 25 éve a vérünket szívó politikai bűnözőkhöz sorolható, teljesen alulról építkező szervezet elrontsa a pártok megszokott „játékát”. És leginkább kit is próbálnak mindig célba venni? Hát persze, hogy Seres Máriát, hiszen tőle kell félni, mert eddig egyedül ő tudott valamit felmutatni az aljas politikusok és pártjaikkal szemben azzal, hogy 600 ezer embert magamögé állított. Aztán az elfogulatlan sajtó megtalálta a módját, hogy lehetetlenítse el elhallgatással és ilyen hamis hírekkel, amire az okos kommentelők hada rögtön ugrik, mint tyúk a takonyra. Innentől pedig más sem kell, csak a google, aztán lehet linkelni ezeket a baromságokat, ingyen hírt és szívességet téve ezzel a bal- és jobboldali élősködőknek. Csak mellékesen jegyzem meg, ami az okos és jól értesült médiát sosem érdekelte, hogy Seres Mária sem tagja, sem vezetője nem volt az SMS szervezetnek, csak felkérték a kampányhoz, amit azóta nyilván már ő is nagyon megbánt, köszönve ezt a hazug és elfogult médiának. Ha az elmúlt 25 évben volt valaki, aki megérdemelné a társadalom tiszteletét és elismerését, az egészen biztos hogy Ő lehetne, aki a pártok által elcsalt népszavazási kezdeményezésén túl is többet tett már le az asztalra, mint akármelyik politikus! Szégyen, hogy itt tartunk, hogy zugfirkászok mocskolódására zugkommentelők hada veti magát az ország egyik legtiszteletreméltóbb személyiségére, csak azért, mert ő nem volt hajlandó se a jobb, se a baloldal bérencévé válni! Visszatérve erre a félrevezető cikkre, csak annyit illett volna tudni, hogy itt is voltak olyan jelöltek, akik a nyilatkozattételi kötelezettségükről elfeledkeztek, amiért persze nem jár börtön, de eljárást naná hogy kezdeményeznek velük szemben. Nyilvánvalóan tudjuk, hogy az ilyen megfogalmazásnak csak egy célja van, azt a hitet kelteni mindenkiben: itt valami nagy csalás van, hogy mindenkit börtönbe csuknak -, holott a cikk írója is nagyon jól tudja, hogy csak azok meghallgatását kezdeményezte a Számvevőszék, akik nem teljesítették a nyilatkozati kötelezettségüket! MERT MAGUKRÓL CSAK A JELÖLTEK TUDNAK NYILATKOZNI. Hát ennyi ez a történet.
Mich
2015. december 07. 15:09
Nahát, így lopnak a "maszületett" minipártok...
Morgen
2015. december 07. 14:06
A legérdekesebb az, hogy a képviselőjelöltek lemondtak a dohányról.....
cutcopy
2015. december 07. 12:37
Nincs min csodálkozni, hiszen csak a szocik egyik trójai falováról van szó..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!