Elítéli a corvinusos levélhamisítást a Független Diákparlament

2015. május 26. 10:05

A Független Diákparlament is elítélte, hogy egy nekik küldött levelet átszerkesztve hamis információt terjesztett valaki. Szerintük ezzel a hamisító ártott a Független Diákparlamentnek és a diákoknak. Jelezték: készek a hatóságokkal együttműködni, ha ez szükséges a tettes megtalálásához.

2015. május 26. 10:05

Elítéli a Független Diákparlament, hogy valaki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) nevében hamisított levelet tett közzé a napokban a Budapesti Corvinus Egyetemmel kapcsolatban. A tárca megállapítása szerint az írás a diákparlamentnek eljuttatott levél átszerkesztéséből származik.

A diákszervezet az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta, a hamisító célja az volt, hogy „feszültséget és kormányellenes hangulatot keltsen a felsőoktatásban. Ezzel a tettével ártott a Független Diákparlamentnek, a Magyarországon tanuló diákoknak és a magyar felsőoktatásnak” – tette hozzá. Jelezték: készek a hatóságokkal együttműködni, ha ez szükséges a tettes megtalálásához.

Pénteken jelentette be Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára, hogy okirat-hamisítás miatt feljelentést tett az V. kerületi rendőrkapitányságon a tárca a hamisított levél miatt.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Herzl Adél vagyok és NEKEM JÁR!
2015. május 26. 13:07
pedig TŐLETEK KERÜLT KI, baccátok meg az ilyen Független Diáklószarok mind tele vannak pesti belterjes urbánus havercsőcselékkel
Herzl Adél vagyok és NEKEM JÁR!
2015. május 26. 13:07
pedig TŐLETEK KERÜLT KI, baccátok meg az ilyen Független Diáklószarok mind tele vannak pesti belterjes urbánus havercsőcselékkel
Vén Csataló
2015. május 26. 11:16
Jé, egy újabb felforgató akció. Úgy látszik az Istennek se sikerül bevonni egyetemistákat a permanens hisztériába. (Kivéve persze a Haha hasznos idiótáit.) De azért egy hamisított levéllel konfrontációt kirobbantani talán mégsem maradéktalanul jóhiszemű és tiszta szándékú dolog. Inkább az ellenséges titkosszolgálati provokációk szoktak ilyenek lenni.
oskar
2015. május 26. 10:47
Feljelentés a rendőrségen? Na ebből sem lesz semmi! 2013-ban egy csaló webáruházt jelentettem fel. Azóta semmi. Ha én kezdtem volna el nyomozni akkor hamarabb eredményt értem volna el. A nemzetbiztonság ilyenkor miért nem vethető be???? Ez kockázatot jelent!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!