Kósa Lajos szerint megalakult a Gyurcsány-koalíció

2014. január 25. 16:36

A Fidesz alelnöke szerint a szocialisták három és fél éven át becsapták az országot, mert azt állították, hogy megújulnak, maguk mögött hagyják a Gyurcsány-korszakot, ehhez képest szombati kongresszusukon megszavazták a „Gyurcsány-koalíció” választási listáját.

2014. január 25. 16:36
Kósa Lajos szerint az MSZP elnöke, Mesterházy Attila „feliratkozott az őszödi listára”, Gyurcsány Ferenc balatonőszödi „önbevallása”, vagyis hogy „hazudtunk reggel, éjjel meg este”, továbbra is érvényes – mondta Kósa Lajos budapesti sajtótájékoztatóján, reagálva az MSZP rendkívüli kongresszusán történtekre, ahol az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjévé választották Mesterházy Attilát, és jóváhagyták az összefogásról szóló szövetségkötést.
 
A Fidesz alelnöke szerint a „Gyurcsány-koalíció” választási listájának kongresszusi jóváhagyásával a szocialisták „szembeköpték” az elmúlt három és fél évben hirdetett politikájukat.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
székely
2014. január 26. 08:56
"Gyurcsány Ferenc balatonőszödi „önbevallása”, vagyis hogy „hazudtunk reggel, éjjel meg este”, A baltás pávatáncos és hűbéresei ezentúl még délben , tízórai és uzsonnaidőben is hazudnak.
6qwasyx
2014. január 26. 07:26
Az emberek szerint a „Orbán-Semjén-koalíció” Paks II. jóváhagyásával „szembeköpte” az elmúlt három és fél évben hirdetett politikájukat. Fostalicska Kósa, szarcsimbók Orbán.
Fici7
2014. január 25. 22:56
Kósa a Mr. 20% és ő a Fidesz alelnöke, szép csapat.
Secnir
2014. január 25. 21:13
kósa nyugodtan szólaljon fel, ahányszor akar. amikor megszólalt, akkor ugyanis vagy esett a forint, vagy a fideszt bőgette le, más különös, említésre méltó dolog nem történt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!