KUSS!

2014. január 17. 08:40

Az meg arról szól, hogy Orbán Európa helyett Moszkvát választotta, hajjaj… Persze. Az a méltóságos Európa eközben minden skrupulus nélkül választja ugyanezt.

2014. január 17. 08:40
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Innentől kezdve teljesen felesleges is bármiről beszélni. Hát nem teljesen mindegy, hogy ehhez képest mit pofázik ez a sok semmihez sem értő, ócska kis gazember? De, teljesen mindegy. Éppen ezért pusztán az öröm végett jegyezzük még meg a következőket: most ez a sok semmihez sem értő ócska kis gazember mind előveszi húgyfoltos sliccéből a Nagy Politikait (copyright by Petri György). Az meg arról szól, hogy Orbán Európa helyett Moszkvát választotta, hajjaj… Persze. Az a méltóságos Európa eközben minden skrupulus nélkül választja ugyanezt. Főméltóságú Gerhard Schröder egykorvolt német kancellár meg sem állt a Gazprom igazgatótanácsáig, s lett imigyen Putyin pincsije, igaz? Annak a Németországnak volt ő a kancellárja, amely Németország minden szinten össze van kötve Oroszországgal, s legfőképpen energetikai vonalon. Ez sem számít, persze. Ami számít, hogy Magyarországnak szüksége van atomenergiára; hogy Paksot az oroszok építették, idióták lennénk, ha nem velük bővíttetnénk. (Voltunk már ilyen idióták, amikor az oroszok felajánlották, hogy az államadósságuk terhére megépítik a metrónkat. Az nem kellett, épült helyette csilliárdmilliárd forintért soha el nem készülő metró minekünk – tényleg, Demszky hogy a fenébe maradt ki a húgyfoltos sliccből előhúzott ellenzéki összeborulásból?) Az számít, hogy a megállapodás alapján hitelbe kapott pénz több mint tíz százaléka közvetlenül a magyar gazdaságba kerül (300 milliárdról beszélünk), hogy a hitel alacsony kamatozású és harminc év alatt kell visszafizetni. (Gyurcsányék ezt a pénzt az IMF-től négy évre vették fel, aztán odaadták a bankoknak az egészet, amelyek meg kitolták az anyabankjaiknak.) Az számít, hogy a beruházás tízezer munkahelyet teremt.”

Összesen 526 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2014. február 08. 16:42
Bayer Zsoltnak megint igaza van. Magyarország jól jár ezzel a szerződéssel, olcsó hitelhez jut és függetleníti magát az energiapiaci függőségtől. Aki ez ellen tiltakozik, az Magyarország ellensége, mint a szocialisták.
tomwar
2014. január 20. 08:20
A paksi hitel eves szinte kb. 250Mrd forint. A kb. hasonlo nagysagu, jelenleg is uzemelo blokk 2012-es nyereseg 28Mrd. A tizede. A maradek 90%-ot adobol kell megfizetni....mert ugye az aram araba nem epitik be. Igazsagos, nemde? A jelenleg mukodo paksi blokkok 2032-ig uzemelnek minimum, egy atomeromu epitese jelenleg kb. 8-10 ev...hova a sietseg? A Parlament (nem linkelem, ugy se olvassa senki) a szoci eraban es utana se hatalmazta fel a kormanyt szerzodeskotesre, hanem elokeszitesre. Nagy kulonbseg.
IgazságosIzomViktor.
2014. január 17. 20:44
Orbán nem Oroszországot választotta.A helyzet rosszabb..Észak-Koreát!Persze az ilyen fasiszta überbarmok mint Bayer,aki a végtelen utálkozás Apostola,és aki ha elütne egy cigánygyereket ő bizony otthagyná,nem ezt látják,hanem csak a nagy fényességet és tündérport.A nemlétező sikerek és a "komcsi"utálat teljesen elveszi az éleslátását.Számomra egy ilyen ember véleménye nem mérvadó.Nem is volt soha és soha nem is lesz.
Lugosy Szamanta
2014. január 17. 20:23
A vak,a süket és a bolond beszélget. Vak:láttam a Fidesz jó oldalát. Süket:én meg hallottam,hogy milyen jók. Bolond:akkor megint rájuk szavazok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!