A Fidelitas leleplezi Bajnait

2013. október 20. 12:08

Gordon élete címmel interaktív honlapot indított a Fidelitas Bajnai Gordon „kétes ügyeiről”. Céljuk, hogy bebizonyítsák: Bajnai egy kontár, aki sosem vállalt felelősséget a döntéseiért.

2013. október 20. 12:08

A Fidesz ifjúsági társszervezete szerint a „honlap bebizonyítja, hogy Bajnai Gordon egyáltalán nem politikai szűzfiú, hanem egy kontár, aki a döntéseiért soha nem vállal felelősséget és ahol megjelenik, ott mindig az ország húzza a rövidebbet”.

A Fidelitas közleményében rámutatott: azért kontár a volt kormányfő, mert amikor az uniós támogatási rendszert felügyelte, a Magyarországot illető forrásoknak csak egy töredéke jutott el az országba és csak minden ötödik beruházást sikerült lezárni. Miniszterelnöksége alatt hét százalékkal zsugorodott a gazdaság, eközben szolgai módon végrehajtotta az IMF-diktátumokat: tönkretette a családtámogatási rendszert és megvágta a béreket.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketemacska
2013. október 20. 22:07
Fidelkék!Inkább csináljatok sok kisbabát!
dobzselaci
2013. október 20. 21:39
Fidelitas: non-invazív gerincectomia. Képzik a semmihez nem értő, semmit nem érő szarosszájú csicskahadat.
IgazságosIzomViktor.
2013. október 20. 15:53
Ocsmány sárdobálás,utálkozás.Tök nyilvánvaló hogy a fidesz(jelen esetben a fidelitas.Egykutya) a jövővel nem tud semmit kezdeni mert kizárólag csak a visszafelé-mocskolódással foglalkozik már.Mondjuk jó módszer ez a saját görénységeik fedezésére. Nekem elég megdöbbentőnek tünik,hogy egy olyan politikai erő amely tele van mutyikkal,lopásokkal,jogsértésekkel,visszafelé mutogatva mocskolja a másikat.A bölcs az lenne ha befognák a pofájukat a másik mocskolásában ilyen háttérrel.Gusztustalan!Ezt sajnos kezdi a baloldal is átvenni,de Orbán ellen finomkodni sajnos már nem lehet.Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.
geraz51
2013. október 20. 15:49
Gyerekek,kemény és igaz témákat dolgozzatok fel.Minden téma bizonyítható legyen.Sok sikert kívánok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!