Soha nem volt még ilyen meleg augusztus 9-én

2013. augusztus 09. 18:24

Az augusztus 9-ére vonatkozó összes melegrekord megdőlt pénteken: csúcsot döntött a napi maximum, és a napi minimum hőmérséklet is, mind Budapestet, mind pedig az országot tekintve.

2013. augusztus 09. 18:24

Megdőltek a napi melegrekordok: pénteken délután Baja-Csávoly állomáson volt a legmelegebb, ahol 39,5 fokot mértek. Ez csaknem két fokkal magasabb az eddig augusztus 9-i, 37,6 fokos rekordnál, amelyet 1992-ben, Tihanyban rögzítettek. A fővárosban, Újpesten 38,6 fokot mértek, ami 3,1 fokkal volt melegebb az 1992-ben Budapest belterületén mért 35,5 fokos rekordnál.

Péntekre virradóra megdőltek a legmagasabb napi minimumhőmérsékleti rekordok is. Budapesten Lágymányoson 24,3 fok, Pécs Árpádtetőn 25,1 fok volt a leghidegebb.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2013. augusztus 09. 19:48
ATOMBOMBÁT ROBBANTOTTAK SZÍRIÁBAN: http://www.youtube.com/watch?v=byUvAhi1WqY&feature=player_embedded
korona
2013. augusztus 09. 19:46
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------------- TÉNYLEG, ILYEN NEM VOLT MÉG Több mint valószínű, hogy taktikai atombombát vetettek be Szíria ellen (van egy tippünk: izrael). Mára az atomfegyverek széles tárháza áll rendelkezésre a gyengített urániumot tartalmazó töltetektől kezdve az ilyen a "hagyományos" atombombáénál méreteiben jóval kisebb, de helyben ugyanolyan pusztító taktikai atombombákig. A videón a szíriai felkelők hallhatóak (ők készítették a felvételeket is), amint örömködnek a bekövetkezett robbanáson illetve elcsodálkoznak annak méretén
Az új MSzP: KMP!
2013. augusztus 09. 19:00
én nem szoktattam rá magam a légkondira, majd talán öregkoromra lehet hazsnos beszerletteni egyet elenben a téli fagyot nem lehet kihúzni fűtés nélkül
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!