A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Fidesz: Összeállt a Strabag Olajfa Koalíció

2012. július 10. 17:01

Közleményben védte meg a mostanában sokat támadott Közgép Zrt-t a Fidesz. A kormánypárt örül annak, hogy a korábbi gyakorlattal ellentétben egy magyar tulajdonú cég nyer el megrendeléseket egyre nagyobb számban.

2012. július 10. 17:01

Selmeczi Gabriella közleményben kelt a közbeszerzések kapcsán sokat támadott Közgép Zrt. védelmére. A Fidesz szóvivője szerint összeállt a „Strabag Olajfa Koalíció”. „Az MSZP, az LMP, és a DK a legképtelenebb vádakat találják ki a Strabag legnagyobb konkurenciája, a magyar tulajdonú Közgép ellen” — írta közleményében Selmeczi.

A Strabag Olajfa Koalíció pártjaival ellentétben örülünk annak, hogy magyar tulajdonú, Magyarországon foglalkoztató, és Magyarországon adózó cégek nyernek el megrendeléseket egyre nagyobb számban. Az említett pártoktól pedig kezdjük megszokni, hogy egyre dühödtebbek ettől” — áll a közleményben.

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2012. július 10. 23:34
Viktor menj a qrva anyádba a bandáddal együtt! Ocsmányabbul lopsz, minta a Gyurcsány!
2.nyugi
2012. július 10. 23:25
SNAFU. Hülye vagy, mint régen.
HSL
2012. július 10. 22:30
közgép = strabag fidesz = mszp orbánc = lopcsány összenő, ami sose vált szét 89 óta
Vmint...
2012. július 10. 19:11
Az második mondat nem volt pontos. "A kormánypárt örül annak, hogy a korábbi gyakorlattal ellentétben EGY magyar tulajdonú cég nyer el megrendeléseket egyre nagyobb számban."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról