Koránt égetett az amerikai tiszteletes

2012. május 01. 08:23

Terry Jones tiszteletes ismét Koránt égetett, most a bebörtönzött iráni keresztény lelkipásztor, Juszef Nadarkhani szabadon engedéséért.

2012. május 01. 08:23

A 34 éves Nadarkhani 2010-ben ítélték halálra muzulmán hite elhagyásáért, azonban az ítéletet a következő évben megsemmisítették. AZ új tárgyalás eredményét nem hozták nyilvánosságra.

A Pentagon attól tart, hogy Jones akciója a tavalyihoz hasonlóan ismét feltüzeli a kedélyeket a muszlim világban, így veszélyezteti a külföldön állomásozó amerikai katonák biztonságát.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
arlequin
2012. május 02. 08:47
szerintem pedig hülye vagy. :-) de attól még szeretlek.
==T==
2012. május 02. 08:47
Szerintem jól tette. Az iszlám veszélyes. Ráadásul ők ennél különb dolgokat is tesznek a más vallásúakkal...
korona
2012. május 02. 08:47
Minden vallási könyv elégetése ÉGBEKIÁLTÓ BŰN ! Bocsásd meg Isten (Allah, Jahvé), mert nem tudja ,mit csinál! SEMILYEN vallási FŐKÖNYVET elégetni nem szabad, mert ezzel Isten (Allah, Jahve) szavait égeti el, aki ezt meg meri tenni! Minden SZENT KÖNYVET TISZTELNI KÖTELEZŐ !!! Én, mint katolikus ELHATÁROLÓDOK ezektől, mert ezek a Sátán szolgái!
Finale*
2012. május 02. 08:46
Ez volt a leheto legrosszabb valasz erre. Egy papnak az a legalapvetobb dolga ,hogy tisztelje masok hitet. Raadasul soha nem szabad egyes emberek rossz cselekedetei miatt egy egesz nepet,vagy vallast hibaztatni .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!