Meleg és keresztény?

2012. április 19. 18:14

A melegvagyok.hu Meleg szemmel című videóblogjában hit és homoszexualitás összeegyeztethetőségéről beszélt Mészáros György, aki keresztényként és melegként éli az életét.

2012. április 19. 18:14

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2018. augusztus 06. 09:59
Ráadásul római-katolikus, ahol ugye a házasság... /Nem vagyok rosszindulatu, ezért a pedofiliáról-ami közelebb áll a melegekhez..- hallgatok, annál is inkább, mert nem hiszem, hogy az a katolikus papokra jellemzőbb lenne, mmint másokra.
Sószóró
2013. június 19. 17:20
http://www.youtube.com/watch?v=DpsI7LoTIMs
raoul renier
2012. április 25. 00:33
"Kis mellékszál. Az arcról tudni kell, hogy az ELTE-n tanít, méghozzá tanárjelölteket. Aki el akarja végezni a szakját, annak el kell végeznie az ő óráját is. Ezzel még nem is lenne baj, de az óráján valahogy minden a melegekről szól. Tolerancia, meg melegek, stb. egy egész féléven keresztül. Ja és persze, ha nem értesz egyet vele, akkor jó liberális szokás szerint maradi vagy, esetleg bunkó paraszt." Ez pedagógushoz méltatlan magatartás: ahelyett, hogy tudást közvetítene, a saját egyéni problémáival és az abból levont vitatható következtetésekkel tömi a hallgatók fejét. Engem Robin Woodra emlékeztet, aki egy kanadai buzi filmkritikus volt, és teljesen belepörgött a témába, az égvilágon mindent ilyen szempontból magyarázott. Képes volt kielemezni a homofóbiát a Csillagok háborújából meg a Frankensteinből! A torontói egyetemen adott elő, valóságos filmkritikai iskolát alapított, mindmáig egy csomó megbecsült tanítványa oktatja azt a zavaros katyvaszt, amit Marcuse meg Freud írásaiból kutyult össze, és szerte a világon agyba-főbe hivatkoznak rá. Őszintén remélem, hogy ez a fickó nem vergődik fel erre a szintre.
tr414nus
2012. április 25. 00:26
Kis mellékszál. Az arcról tudni kell, hogy az ELTE-n tanít, méghozzá tanárjelölteket. Aki el akarja végezni a szakját, annak el kell végeznie az ő óráját is. Ezzel még nem is lenne baj, de az óráján valahogy minden a melegekről szól. Tolerancia, meg melegek, stb. egy egész féléven keresztül. Ja és persze, ha nem értesz egyet vele, akkor jó liberális szokás szerint maradi vagy, esetleg bunkó paraszt. A vizsga a legviccesebb. Természetesen szóbeli. Lányoknak 3-as, fiúknak 4-es 5-ös :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!