Hazafias a McDonald's

2012. április 14. 12:36

A fentiek nem győzik meg a leírhatatlanul gyökér magyar embereket, hogy a leghazafiasabb étteremláncot tiszta szívből gyűlöljék.

2012. április 14. 12:36
Jakab Andor

„Te hány embernek adsz munkát?

A McDonald's Magyarország rengeteg élősködő magyar ember helyett fizeti meg a nemzeti közös költséget csak az adók formájában. Hazafiasabb azért is, mert 5,000 embernek közvetlenül munkát ad, beruházásaival és beszállítóin keresztül még többnek. Hozzájárulsz ilyen mértékben a magyar gazdaság sikeréhez, a közteherviseléshez és a foglalkoztatáshoz? Mert ha nem, akkor semmi okod a melledet döngetni.(...)

Hozzájárul a magyar emberek egészségéhez is.

 – A McDonald's étel egészséges, finom, megbízható minőségű, soha sem romlott. Ez nem mondható el a magyar emberek igénytelen hamburgereseiről, talponállóiról, lepusztult, mocskos, zsírban tocsogó ételeket felszolgáló kifőzdéiről.

 – A McDonald's éttermekben mindenütt patyolat tisztaság van, szemben például azzal, hogy a magyarokra inkább az jellemző, hogy még a kórházak vécéje is úszik a mocsokban, húgyban, szarban és nincs WC papír.

 – A McDonald's árul müzlit, joghurtot, salátát és gyümölcsöt is, szemben a bunkó magyar hentesekkel, lángossütőkkel.

 – A McDonald's nem nyafog, hogy köteles betartani az EU előírásait, hanem általában jelentősen túl is teljesíti őket.

  – Alapítványt üzemeltet beteg magyar gyerekek segítésére.

Tudom, hogy a fentiek nem győzik meg a leírhatatlanul gyökér magyar embereket, hogy a leghazafiasabb étteremláncot tiszta szívből gyűlöljék. Ezért a legjobbat a végére hagytam...”

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2012. április 15. 23:15
Ez most valami vicc?
A Tűz csiholója
2012. április 15. 18:42
A baj, hogy a korábbi politikusok, azaz akik 2010 elott is a Parlamentben ültek, mindenkit be engedtek, aki piacot látott az ország lakossagaban. Az élelmiszeripari normák, amelyek magasak voltak az ÁNTSZ idején, mára a béka segge alá estek. Így a sok szart, s szemetet, amit az ilyenek - gyorséttermek - árulnak csak kidobni kellene. Nézzék meg a mai gyermekek zömét! Kövér malackák. Mert az "egészséges" hamburgerek nem egészségesek. Inkább csináljon mindenki egy szendvicset gyerekeinek pld. Lipóti pékséges, igazi kenyérből! S szebb lesz a jövő.
Feyszáll
2012. április 15. 01:30
Na mindegy. Ha a Meki magyar hazafias, akkor otthon hazaáruló. Nem jó ez igy sehogyse, balfasz, gondold át mégeccer.
Karvaly
2012. április 15. 00:25
Hát, ha ez a vérszegény provokáció az, amit a 'progresszív baloldal' ki tud magából izzadni, akkor nagyon kell igyekezniük, hogy egyáltalán bekerülhessenek a Parlamentbe :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!