Netezzen a budapesti metrókon!

2011. december 07. 18:25

Szerdától szupergyors mobilinternetet nyújt a 2-es és a 3-as metrón a Vodafone. A kisföldalattin 2012 első heteitől lesz élvezhető a szolgáltatás.

2011. december 07. 18:25

Szupergyors mobilinternetet nyújt a kettes és a hármas metrón a Vodafone Magyarország szerdától. Az 1-es vonalán 2012 első heteitől élvezhetik majd a mobilinternetet a kisföldalattit használók. A szolgáltatás nemcsak az állomásokon, hanem utazás közben a metróalagutakban is elérhető. A Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója, Vitézy Dávid szerint a tömegközlekedés népszerűbbé tételének, fejlesztésének része az is, hogy a legmodernebb technológiát is elérhetővé teszik az utasoknak.

Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke elmondta: a budapesti fejlesztés nemzetközi szinten is élenjáró, Londonban a tervek szerint csak a 2012-es nyári olimpia idejére juthat el a szélessávú mobilnet-hálózat a metróba. New Yorkban pedig csak az állomásokon érhető el a mobilnet, míg a metróalagutakban, utazás közben nem. A metróvonalakon használható mobilinternetért a megszokott tarifákon túl nem kell külön fizetni.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blogen
2011. december 08. 09:54
Hát ez király, most már csak valami gyorsbillentyűs segélykérés kellene a laptopokra, ha ég a metrókocsi!
Honfi-fi
2011. december 08. 09:52
Perononis kell jegy, vagy ott ellehet lenni anélkül is?
küllő
2011. december 07. 18:42
Szupergyors e-mail-eken közölhetnék, hogy éppen hol rohadt le-hol gyulladt ki éppen a metró.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!