Al Gore kölcsönkéri Facebook- és Twitter-profilját

2011. szeptember 12. 12:00

Az Egyesült Államok volt alelnöke a klímaváltozásra hívná fel a figyelmet: a Climate Reality Projecten való regisztrálással a Facebook- és Twitter-profilokon keresztül írnának a szeptember 14-i globális eseményről.

2011. szeptember 12. 12:00

Al Gore újra felveszi a kesztyűt a klímaváltozással szemben: a Nobel-békedíjas politikus az ügy érdekében csupán néhány kattintást kér. A Climate Reality Projecten való regisztrálással Facebook- és Twitter-profilokon keresztül képesek lesznek a szeptember 14-i globális eseményről írni az azt megelőző és az azt követő napon is.

A projekt szervezői nagyon ügyelnek arra, hogy ne legyen gond az adatvédelemmel kapcsolatban és minden önkéntes akár a program során is kiszállhat, amennyiben nem szeretne tovább Al Gore szócsöveként működni.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2011. szeptember 12. 14:28
Csak remélni tudom, hogy a medvedisznóember nem pusztul ki a globális felmelegedés miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!