Norbi kutyákat és macskákat fogyaszt

2011. augusztus 17. 10:25

Schobert Norbert mindenkit lefogyaszt: jelenleg élelmiszermérnökökkel és állatorvosokkal dolgozik a reform, tápanyagokban gazdag, valódi húsból készült állateledeleken.

2011. augusztus 17. 10:25

Schobert Norbert mindenkit lefogyaszt: nemrég saját kutyája túlsúlyával birkózott meg. Szultánon volt némi felesleg, ezért fájtak az ízületei, és már nem is tudott úgy mozogni, mint régen. Norbi emiatt kezdett el a kutyák egészségével, táplálkozásával foglalkozni: rájött, hogy a kutyatápok is sok olyan anyagot tartalmaznak, amik hízást és betegségeket okozhatnak.

A fitnesszguru az Aktívnak elmondta: „A magas vércukorszinttől, inzulinszinttől a kutyák rákosak lesznek, tönkre megy a hasnyálmirigyük és cukorbetegek lesznek. A magas túlsúlytól tönkre mennek az ízületeik és részlegesen lesántulnak, lebénulnak, és még jobban tovább híznak”. Schobert Norbert most élelmiszermérnökökkel és állatorvosokkal dolgozik a reform, tápanyagokban gazdag, valódi húsból készült állateledeleken. A macskákra is gondolt: nekik 70 százalék hústartalmú tálcás eledelt készít.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2011. augusztus 17. 21:05
Hiába na, a zseni az zseni ! Ha meglátom őt kis családjával, már felmegy a pumpám. Elismerem, hogy jól megcsinálta magát, de mindennap, mindenhol csak őt/őket reklámozni, már szinte gusztustalan! Jó szekértolói vannak, akik mindig helyzetbe hozzák! Ezt kellene magyarok már végre-valahára megtanulni, de nekünk ez nagyon nem megy!
kukagyerek
2011. augusztus 17. 16:33
"Norbi kutyákat és macskákat fogyaszt" Ez a celeb, akkor most kínai vagy olasz?
már foglalt
2011. augusztus 17. 16:28
a lényeg az újrafelhasználás. a macskák meg, a kutyák végtermékeiből lehet müzlit csinálni.
Trükkök Százai...
2011. augusztus 17. 14:44
Ezek után nagyragadozókkal próbálkozik majd. Bár van egy buddhista kolostor, ahol vegetáriánus kosztra fogták a házi tigriseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!