Karambolozott Mr. Bean

2011. augusztus 05. 11:08

Egy McLaren F1 típusú sportkocsival ütközött fának Rowan Atkinson. Az 56 éves színész egy vállsérüléssel megúszta a balesetet.

2011. augusztus 05. 11:08

Csütörtök esete autóbalesetet szenvedett Rowan Atkinson az angliai A605-ös autópályán. A színész egy McLaren F1 típusú sportkocsit vezetett, mely akár óránként 370 kilométer megtételére is képes.

Az útról letérő autó egy fának ütközött, majd azonnal kigyulladt. Atkinsonnak sikerült időben kimásznia: mindössze egy könnyebb vállsérülést szerzett, várhatóan pénteken kiengedik a kórházból.

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reakczy Jóska
2011. augusztus 10. 21:25
Rowan Atkinson korábban rallizott, nyilván nem vezet rosszul. Ennek ellenére szinte rendszeresen karambolozgat. :)
Trükkök Százai...
2011. augusztus 05. 18:51
Végülis a McLaren szenvedett súlyos balesetet.
ciseaux
2011. augusztus 05. 18:35
Atkinsonról remek autós pletykák mentek eddig is (TopGear), de a minap láttam is őt, a Top Gear legutolsó részében (S.17.E.05.), ahol elszórakoztatott minket, ő meg a Clarcson, és mint szokás, ő is végigment a TG pályán a népautóval, és lám, a TG eddigi leggyorsab körét futotta, verve minden más szupersztárt...!! Már többször kölcsön is adta a McLarenjét a műsornak, és a legutolsó Johny Englishben már RR Phantom Coupé-t vezet Aston helyett, 18 hengerrel (eredetileg ez volt BMW ötlete a Phantzomhoz)! Kedvenc hobbyja a klasszikus túraversenyzés...
Honfi-fi
2011. augusztus 05. 14:02
A Mini való neki, azt egy darab spárgával, meg seprűnyéllel is jól elvezette. Nem szabad a megszokott dolgokat újra cserélni, abból mindíg bonyodalmak származnak. Amúgy az a véleményem, hogy az ilyen versenyautókat, csak komoly előgyakorlás után lehetne vezetni, nem elég csak megvenni tudni. A hatalmas, nem hétköznapi teljesítményük miatt ezeket a kocsikat, teljesen másképpen kell kezelni, mint egy sima utcai széria autót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!