Barack Obama

2011. augusztus 15. 16:51

Jelen állás szerint Barack Obamát egy B-kategóriás republikánus is megverhetné. Kár, hogy a republikánusok tényleg csak B-kategóriás politikusokat tudnak felmutatni.

2011. augusztus 15. 16:51

Nagy reményekkel várta a világ Obama kormányzását, és még otthoni és külföldi ideológiai ellenfelei is óvatos várakozásokkal figyelték, képes lesz-e a chicagói alkotmányjogász nagyot változtatni Amerika két évszázados berendezkedésén. Az amerikai, majd világválság és a belpolitikai állóháború azonban felőrölték Obama népszerűségét, akit jelenleg csak 39 százaléknyi amerikai támogat. Még nagyobb bajban lenne, ha akadna egy stabil, karakteres vezére a jobboldalnak, a republikánusok azonban egyelőre csak lebegtetik az elnökjelölt-jelölteket, és azok közül sem mind kecsegtet nagyobb reményekkel, mint a HOPE elnöke. Amerika és a világ is többet érdemel ennél.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2011. szeptember 05. 02:16
Nem a világ dolga, hogy ki az Egyesült Államok államfője. A világnak nem osztanak szavazati jogot, csak az amerikai állampolgároknak. Ők legalább szavazhatnak az államfőjükről, nem úgy mint mi magyarok, akik a saját országunk vezetőit sem választhatjuk meg.
TroppauerH
2011. augusztus 21. 15:08
Úgy őszintén, nem mindegy, hogy ki az elnök? Mindegyik hadakozik a "fél világgal". Bárhova bevonul ahova ő gondolja. Bármikor, bárkit kioktat bármiről!
Kedves Robi
2011. augusztus 20. 06:25
v=c
Kedves Robi
2011. augusztus 20. 06:24
Baravk Hussein Obama eddigi teljesítménye alapján a B vonalba sem kerülhet be. Ha nem lenne fekete, teljesen tucat libsi lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!