Magyar diplomata szexbotránya Minszkben

2011. május 25. 14:21

A Külügyminisztérium diplomatához méltatlan magatartás miatt hazahívta és elbocsájtotta azt a követségi tanácsost, aki kétes kapcsolatba keveredett egy fehérorosz nővel.

2011. május 25. 14:21

Az orosz newsland.ru hírportál híre szerint a magyar követségi tanácsos, B.Z. szerelmi afférba bonyolódott állomáshelyén, Minszkben. A nős férfi házassági ajánlatot tett szeretőjének, ugyanakkor abortuszra is megpróbálta rábeszélni őt. B.Z. a hírportál értesülése szerint a magyar titkosszolgálat emberének adta ki magát, hogy fontosabb személynek tűnjön. Később minden kapcsolatot megszakított a szeretővel.

A Külügyminisztériumot a nő testvére kereste meg, mert kárpótlást szeretnének kapni az erkölcsi kárért. Az üggyel kapcsolatban néhány külföldi videómegosztó oldalra egy rejtett kamerával készített intim felvétel is felkerült, amin állítólag B.Z. és volt szeretője szerepelnek.

Az Index megkereste az ügyben a külügyi tárcát, de csak annyit közöltek, hogy egy személyt diplomatához méltatlan magatartás miatt hazarendeltek Minszkből és elbocsájtottak. Az illető múlt péntek óta a felmondását tölti.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gatter
2011. május 26. 15:38
Szegény Kovi ! Lassan kiszorítják a politikusok a piacról .+ még ez az Alföldi is ...
miloka
2011. május 26. 10:02
"Az illető múlt péntek óta a felmondását tölti." Micsoda? Hiszen az ilyet azonnal el kell bocsátani minden felmondási idő nélkül. Azért mostanában minden napra jut egy szopásos téma.:))))
Honfi-fi
2011. május 26. 06:06
Ilyen az, amikor egy nő kézzel, lábbal tiltakozik a szex ellen? Mint a New York-i szobalány?
senkiknz
2011. május 25. 17:43
Mostanság a szopás a központi téma a politikában (IMF, Alföldi, Ez). Na mindenesetre mutassuk meg annak a majom IMF-esnek, hogy mi ezt is jobban csináljuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!