Alföldi Róbert

2011. május 27. 14:36

Kapott egy intőt ugyan Réthelyi tanár bácsitól, a győzelem viszont egyértelműen a Nemzeti Színház helyén maradt főigazgatójáé.

2011. május 27. 14:36

A Nemzeti Színház főigazgatója mozgalmas évadot zárhat. Az erkölcsi és intellektuális győzelem őt illeti: az elmúlt hónapok során egyetlen egyszer sem pocskondiázta támadóit, akiknek legfőbb érvei általuk nem látott darabokon való felháborodásból, eszköztáruk pedig fenyegetőzésből, buzizásból és zsidózásból állt.

Alföldi Róbert a helyén maradt, tovább rendez és élvezi társulata osztatlan támogatását. A teátrum elnyerte a Superbrand-címet, mi pedig megmenekültünk a jobbikos kultúreinstandtól.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
predator
2011. június 07. 15:35
Alföldi kirúgását nem csak a jobbik,hanem a KDNP is követelte. De ismét meglátszott,hogy amikor gombot is nyomni kell akkor vége az önállóságnak. A Fidesz rájuk szólt ők meg bólogattak. Önállóság nulla,csak akkor azt nem tudom mi a francnak van "önálló" frakció több mint 30 képviselővel? Viccosztály... "az elmúlt hónapok során egyetlen egyszer sem pocskondiázta támadóit" Biztos azért kapott megrovást mert ugye ilyet egyszer sem tett... "kívánok önnek ilyen orális szexet egész életében"Ez gyengébbek kedvéért a következőt jelenti:" szopjon f@szt egész hátralévő életében" ez nem hinném,hogy ne lenne pocskondiázás.Meg akkor megint ott a kérdés,hogy miért is kapott megrovást? A semmiért nem nagyon osztanak,főleg ha valaki nem szól be a kormánynak. Alföldi pedig nem szólt be. " a támadóklegfőbb érvei általuk nem látott darabokon való felháborodásból álltak" A támadók az előadásokon készült fotókkal(!) bizonyították,hogy milyen is a színház jelenlegi "színvonala" szóval újabb kamu by mandiner.
Julio Salazar
2011. június 06. 10:15
Így hát Réthelyi tanár bácsi lesz seggbe rúgva.
caralho voador
2011. május 30. 08:13
Állandóan ezzel a kibaszott teltházas dumával jöttök - könyörgök, egy másfél milliós (plusz turisták) város legismertebb színházát ha nem tudná megtölteni, azért az mindennek a legalja lenne, nem? Ha az elődeinek nem sikerült, az nem feltétlenül azt jelenti, ő milyen jó, hanem hogy azok még nálánál is hülyébbek voltak. Nem tartom amúgy tehetségtelen embernek, de ha nemzeti-keresztény-konzervatív kurzust írunk (állítólag), akkor egy ilyen szimbolikus intézmény élén semmi keresnivalója. Nem az orál/nem orál miatt, hanem a világnézete és az egyéb "kis" ügyei miatt (románok stb.) A Fidesz ezzel újabb baklövést követett el, és szemen köpött elég sok embert.
Juggernaut
2011. május 28. 19:52
"A teátrum elnyerte a Superbrand-címet, mi pedig megmenekültünk a jobbikos kultúreinstandtól." Röhej, hogy ilyen üzenetekkel is egy akolba lehet terelni ezeket a birkákat. Megmenekültek a jobbikos kultúreinstandtól. A sok kicsi nemecsek ernőke lelkesen ünnepelhet.:-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!