Bogláron kapták el Repülős Gizit

2011. április 26. 16:49

A Balatonnál garázdálkodott a napokban a Repülős Gizi néven ismert besurranó tolvaj. Az ötven éve lopkodó néni két gyűrűvel lépett meg, de hamar elkapták a rendőrök.

2011. április 26. 16:49

A több mint ötven éve besurranásos lopásokat elkövető, 85 éves Repülős Gizi Balatonbogláron bukott le. Egy balatonboglári családi házba besurrant valaki az ott lakók figyelmetlenségét kihasználva, és ellopott két gyűrűt. A rendőrök már tudták, hogy Repülős Gizi a környéken van, és különböző parókákkal igyekszik álcázni magát. Rövid időn belül elkapták őt, bár tagadta bűncselekményét.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. április 27. 11:41
Nyilvánvaló, hogy szándékosan juttatja vissza magát a sittre. 85 évesen, már mit kezdjen az életével. Ráadásul, sztem, többet volt sitten, mint kint ezért inkább, neki az a megszokott élettere, nem a szabadság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!