Molesztálta masszőrjét Al Gore?

2010. június 28. 14:29

Az Amerikai Egyesült Államok egykori alelnökét szexbotránnyal hozták összefüggésbe. Egy masszőrnő szerint a politikus még 2006-ban részegen zaklatta.

2010. június 28. 14:29

Az USA volt alelnökét egy portlandi masszőr vádolta meg szexuális zaklatással. Állítólag a demokrata politikus még 2006-ban rendelte szállodájához a nőt masszőri szolgáltatás céljából.

A neve elhallgatását kérő szakember szerint a politikus arra akarta rávenni őt, hogy elégítse ki. Az egyre erőszakosabb volt alelnököt az idősödő hölgy figyelemelterelésképp csokoládéval kínálta, de az egyre erőszakosabb lett.

A nőnek végül sikerült elszaladnia és feljelentést is tett, de eljárás nem indult. A masszőr bizonyítékai: egy csokoládészelet Gore ujjlenyomataival, illetve egy foltos nadrág, ahol a túlságosan felhevült politikus nyomot hagyott.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. június 28. 16:40
Hát ez nekem igen átlátszó!! Honnan szerezte meg a foltos nadrágot, ha elszaladt?? Vagy előbb megtette a magáét, hogy legyen egy foltos nadrág bizonyítéka?? Valami nem stimmel nekem ebben a sztoriban.:)))))
freehckr
2010. június 28. 16:16
masszőr = fickó masszőz = gádzsi masszőr nő = wtf?! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!