Berlusconi örökké akar élni

2010. június 03. 10:07

Az olasz miniszterelnök tavaly év vége óta milliókat áldozott a rákkutatásra, ráadásul részesedést vásárolt egy olyan gyógyászati cégben is, amely az öregedés lassítását kutatja. Nemrég kijelentette: az olasz átlagéletkort 120 évre akarja emelni.

2010. június 03. 10:07

A 73 éves Berlusconi leküzdötte a prosztatarákot, kivédte az adócsalással, maffia-kapcsolataival és szexbotrányaival összefüggő vádakat, ráadásul ő a legrégebb óta hatalmon lévő olasz politikus - 1993 óta irányítja pártját. A milliárdos kormányfő decemberben növelte részvényei számát egy milánói klinikában 40 millió euróval, a cég élére pedig egyetemre járó 21 éves fiát, Luigit nevezte ki.

A klinika molekuláris gyógymódokkal foglalkozik és rák-ellenes gyógyszereket is fejleszt, de Berlusconinak ez nem volt elég: részesedést vásárolt egy másik gyógyászati cégben is, amely az öregedés okait, és annak lehetséges lassítását kutatja.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barkács Sándor
2010. június 03. 14:04
ez a fickó egy zseni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!