Megvannak a Fidesz bizottsági elnökei

2010. május 13. 15:10

A Fidesz 11, a KDNP két bizottság elnökét adja a Parlamentben.

2010. május 13. 15:10

Az alkotmányügyibe Balsai Istvánt, a gazdaságiba Rogán Antalt, az önkormányzatiba Kovács Zoltánt, az egészségügyibe Mikola Istvánt, a honvédelmibe Kocsis Mátét, a külügyibe Balla Mihályt, a mezőgazdaságiba Font Sándort, az oktatásiba Pokorni Zoltánt, a kulturálisba L. Simon Lászlót, az európai ügyibe Hörcsik Richárdot, a sportbizottságba pedig Bánki Eriket jelöli elnöknek a Fidesz.

A KDNP az emberi jogi bizottság élére Lukács Tamást, a mentelmi bizottság elnökének pedig Rubovszky Györgyöt jelöli.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szpal
2010. május 17. 11:42
Hörcsik nem énekelte a Székely himnuszt!
medve
2010. május 13. 17:43
Én Balla Mihálynak és Hörcsik Richárdnak örülök. Végre szerephez jut két vidéki képviselő, akik évek óta folyamatosan nyerik körzeteiket.
Pisti, az aragorn
2010. május 13. 15:35
Részletesebb lista a Fidesz honlapján, itt alelnökök is vannak: http://fidesz.hu/index.php?Cikk=150376 Demeter Ervin alelnöksége érdekes, ezek szerint nem lesz titkosszolgálati államtitkár. Akkor vajon Kövér Lászlót rakják be Pintér alá?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!