Mandiner.hu-s agymosoda

2010. május 30. 21:00

Az önmagukat nemzeti konzervatívnak beállító (fideszes?) srácok legutóbbi blogbejegyzésükben Észak-Koreán poénkodnak.

2010. május 30. 21:00

„Az önmagukat nemzeti konzervatívnak beállító (fideszes?) srácok legutóbbi azon poénkodnak, hogy Észak-Korea még a térképen sincs rajt, hisz azt még a googlemaps is fehér foltként jelöli. Biztos az a bűne ennek a szegény országnak náluk, hogy kommunista, ám minő meglepő! Itt Európában is, országunktól alig 150km-re is létezik egy olyan ország(?) amelyik szintén fehér foltként jelenik meg a googlemapson. Melyik az? Amelyiknek fővárosában NATO támaszpontot létesítettek, amelynek kikötőjében az USA haditengerészete horgonyoz, amelyik még papírforma szerint sem független: Bosznia-Hercegovina.(...)

Ugyan igaz gazdasági válság van, ám nem a kommunista észak van válságban, hanem az USA vezette tőkés világ. Így ha józan paraszti ésszel csak annyit kutatnának a srácok, hogy »kinek is érdeke« akkor talán ők is képesek lennének rá, hogy nem Észak-Korea gondol a világ legerősebb seregére rárontani, hanem pontosan az USA hadigazdaságának jönnek kapóra pár megrendelés. Minap erről még a NATO főtitkára is kotyogott– persze csak akkor ha a mandineres srácok nem indulatoskodnának, hanem csak a paraszti eszüket használnák...”

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2010. május 31. 10:36
Éljen és Virágozzék Kim Dzsong Il és Red Elvtárs Örök és Megbonthatalan Barátsága! Megvédjük a Haladó Koreai Népet az imperialista igától!
vendée
2010. május 31. 10:04
Azért az nem semmi, hogy valaki 2010-ben az "ósztálinista" észak-koreai kommunista rezsimet védelmezze! Nem Krausz papa firkál a komcsi.neten?
balbako_
2010. május 31. 08:42
A múltat végképp eltöröljük...! Az íróasztal kommunisták, szalon széplelkek, káderunokák nosztalgiája. A brutális valóságról egyszerűen fogalmuk sincs. Lesz még dolga az oktatásügynek, hogy a kommunizmus bűneit is helyretegyék az ifjúi fejekben.
Ricochet
2010. május 31. 08:40
Észak-Koreával, mint a legtöbb nyomorultul operáló országgal is csak az a baj, hogy van egy zsarnokoskodó, tehetségtelen vezetése, ami nyomorba dönti és ott is tartja. Ismerős??? Amint ezt a vezetést (ottani megoldással élve) haza nem vágják, mindjárt szebben dalolnak majd a madarak. Nálunk a vérfrissítést "csak" választásokkal lehetett megoldani, de ment. Ott már macerásabb a megoldás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!