Britney lefagyasztatná magát

2010. május 26. 13:14

Az énekesnő úgy döntött: ha meghal, folyékony nitrogénben fogja lefagyasztatni magát, hogy az orvostudomány később feltámaszthassa őt. Brtiney Spears korábban még azt szerette volna, hogy hamvaiból gyémántot készítsenek.

2010. május 26. 13:14

Az Alcor nevű arizóniai cég 1972 óta foglalkozik az elhunytak testének konzerválásával. Az énekesnő korábban hamvaiból gyémántot készíttetett volna, ám nemrég azt hallotta, hogy Walt Disney testét is lefagyasztotta az Alcor - így most már ő is ezt szeretné.

„A hibernálási folyamat a szív megállása utáni második percben kezdődik és 15 perc alatt készen van” - állítja a holttestek fagyasztásával foglalkozó Alcor Life Extension Foundation. Britney bízik benne, hogy az orvostudomány olyan szintre fejlődik, hogy a jövőben majd feltámasztható lesz.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szenzor
2010. május 26. 15:47
Nálam (Firefox) irtó hjülyén néznek ki a kategóriák, mert két sorban vannak, belelógnak ebbe-abba. Héló, Mandinerek! Mi ez?
Szenzor
2010. május 26. 15:35
Dikk, it volt egy kommentem! Hová lett? Már moderál a Mandiner is?:o
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!