MSZP: Zuschlag nem méltó szocialistának

2010. március 31. 14:48

Kizárja a pártból Zuschlag Jánost az MSZP. Budai Bernadett szerint a most elítélt politikus nem méltó az MSZP támogatására.

2010. március 31. 14:48
A szóvivő úgy fogalmazott: az MSZP kiáll azok mellett, akiket igaztalanul vádolnak, de nem védi meg azokat, akikről bebizonyosodik, hogy hibáztak, Zuschlagról pedig bebizonyosodott, hogy hibázott: „Zuschlag János nem méltó az MSZP támogatására, mert amit tett, az ellentétes a joggal, a hétköznapi erkölccsel és a párt érdekével”.

A szóvivő hangsúlyozta, az MSZP-nek nem volt az ügyben érintett pénzmozgásokhoz semmi köze, de még tudomásuk sem volt az ügyről. Ami történt, nem a párt nevében és érdekében történt.

A szóvivő utalt arra, hogy a Fidesz kezdetektől fogva politikát akart csinálni az ügyből, hogy kampányt indíthasson az MSZP és a baloldali emberek közössége ellen. Hangsúlyozta: a mai nappal vége a Zuschlag-ügy nevű pernek és a politikai lejárató kampánynak is, ami hatással volt a választási kampányra, de Budai reméli, hogy a választásig hátralévő másfél hét kampányára már nem lesz befolyással.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Naményi
2010. március 31. 16:15
Jé, bűnszervezetben is lehet hibázni?
GuitarHero87
2010. március 31. 16:07
"A szóvivő hangsúlyozta, az MSZP-nek nem volt az ügyben érintett pénzmozgásokhoz semmi köze" Zuschlag bement egyedül éjjel, fején masz kezében zseblámpa és fúró, feltörte a mackót és kilopta magának a pénzt. Peeeeeeeerszeeeeeee.... :3
F.A.Hayek
2010. március 31. 16:04
Az utolsó oltsa le a villanyt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!