Kövér már leltározik

2010. március 20. 14:52

A fideszes politikus szerint a kormányváltás után elszámoltatásra, illetve olyan leltárkészítésre van szükség, ami feltárja az ország valós helyzetét.

2010. március 20. 14:52
A Fidesz országos választmányának elnöke a szövetséges Kisgazda Polgári Egyesület csongrádi kampánygyűlésén kijelentette a kormánnyal kapcsolatban: „Ha nem számoltatjuk el őket mindazért, amit az elmúlt nyolc esztendőben tettek, ha elkövetjük ugyanazt a hibát, mint 1990-ben, akkor megérdemeljük a sorsunkat”.

A politikus a szerint a leltárkészítés a jövőbeli teendők meghatározása, a kormányzási nehézségek elhárítása szempontjából is szükség van. Kövér László csődhelyzet megakadályozásának fontosságáról beszélt az önkormányzatok, a kórházak, a gazdák, a lakáshitelesek, illetve a kis- és középvállalkozások szempontjából.

A mostani szavazáskor nem csak kormányváltásról, hanem gyermekeink jövőjéről is döntünk, így „Nem hibázhatunk ebben a döntésben, (...) nem hihetjük, hogy olyan jól állunk, hogy megengedhetjük azt a luxust magunknak, hogy akár más, magát jobboldalinak mondó pártra szavazzunk” - mondta el a veterán politikus.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leskelődő
2010. március 22. 21:45
Ugyanez a hír a Barikád mai beszámolójában így hangzik: "A választmányi elnök szerint a leltárkészítés, a rendteremtésés az elszámoltatás után nem kizárt az együttműködés az MSZP-vel. A politikus szerint a két párt összefogása "szükségesnek látszik", amennyiben a szocialisták "legalább az elmúlt nyolc évről számot tesznek, megvallják a bűneiket, meg is bánják, és kérik az önök bocsánatát." A jelenlegi hatalom elszámoltatásról, és felelősségre vonásáról a fideszes vezető nem beszélt." http://barikad.hu/node/49484 Hát, érdekes interpretáció.
Darth Péter
2010. március 21. 18:09
Mert majd te megcsinálod az elszámoltatást? Igaz nem olyan lesz amit várunk, meg lehet, hogy csalódni fogunk benne, meg nem lehet majd egy részét törvényesen megoldani...tehát majd megmagyarázzátok, hogy miért marad el az elszámoltatás. És az elmaradhatatlan befejezés: Nem szabad a Jobbikra szavazni (mer' azt bayer nem bocsátja meg).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!