A Nyugat és a Nyugat között is tudunk közvetíteni

2023. május 03. 13:57

2023. május 03. 13:57
Kohán Mátyás

Sokan hallucinálnak itthon még mindig valamiféle kompországról, melyet az euroatlanti integrációból valakik „kivezetnének”, s ezért erőnek erejével, kampánynak kampányával kell „nyugati pályán” tartani, znácsit: russzkije damoj. Eközben Magyarországon lassan krisztusi korba lép a politikai konszenzus afelől, hogy mi bizony nyugati nép vagyunk, keresztény, a német ajkúak gazdasági erőterébe és a visegrádiak sorsközösségébe tartozó. Ahogy mi a világot látjuk, az európai világlátás a javából, ha most épp kisebbségi is; kelet felé pedig az Úr kék ege alatt senki nem igényel tőlünk közvetítést, ész­szerű gazdasági kapcsolatok kötnek az Európai Unión kívül mindenkihez, kivéve a türk népeket, akikhez kulturálisak is. Habbal gazdagon süvegelt, haszontalan mesék szólnak csupán a kompországról meg a Kelet és a Nyugat közötti közvetítésről.

Egészen más bizniszben utazik e hetekben Magyarország: a Nyugat és a Nyugat közötti közvetítésben. Erről szól már második éve a CPAC Hungary – az amerikai konzervatív tábor zajos, hangos, színes-szagos had­gyakorlata sosem volt még olyan európai, mint amilyen nálunk lesz az idén.

Most két napig itt lesz szinte mindenki, akinek jelentünk valamit a közös Nyugaton”
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!