Erős hajó a háborgó óceánon

2021. szeptember 29. 11:13

2021. szeptember 29. 11:13
Szilvay Gergely

Több mint egy évtizede van kormányon Orbán Viktor és a Fidesz–KDNP. Ahogy mondani szokták: ez már szinte korszak. Már csak azért is, mert most valóban igaz, hogy 2010 nem pusztán kormányváltás, hanem korszakváltás is volt, hiszen az egész kormányzati filozófia, a kormányzati stratégia gyökeresen különbözik az azt megelőző korszakétól, akár a rendszerváltásig visszamenőleg is.

A kerek évfordulók kiváló alkalmat kínálnak arra, hogy megálljunk és ünnepeljünk. Ha pedig korszakokról van szó, megjelennek az összegző kiadványok is, például a Századvég Kiadó Magyarország 2021 – Társadalom, gazdaság és politika napjainkban című tanulmánykötete.

A könyv első része a kontextust, a hazánkra is hatást gyakorló globális helyzetet vizsgálja, ezután a gazdasági témák áttekintése következik, majd a társadalomra és politikára vonatkozó összegzések, hogy az utolsó két fejezet a járványra és a médiára térjen ki.

Fotó: Századvég Kiadó
Fotó: Századvég Kiadó
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!