Lezártnak tekinti az MSZP a Hagyó-ügyet

2010. február 3. 15:52
Napi Nyakó: Hagyó Miklós barátunk tegnap tiszteletre méltó dolgot tett.
Hagyó Miklós barátunk tegnap tiszteletre méltó dolgot tett - közölte Nyakó István. A szocialisták szóvivője elmondta, hogy az MSZP a továbbiakban nem kívánja kommentálni az ügyet, de nagyon remélik, hogy hamar kiderül a volt főpolgármester-helyettes ártatlansága.
 
Cser-Palkovics András a fentiekre reagálva úgy fogalmazott: Az MSZP-nek egyre kevesebb olyan politikusa van, aki nem került vagy kerül rövidesen a bűnüldöző szervek látókörébe, például Gyurcsány Ferenc, Veres János, a bábolnai földügyletekbe belebukott Horváth Klára, Molnár Gyula, a már meggyanúsított Hatvani Csaba és a listáról már levett, de a mentelmi jog által még védett Hagyó Miklós. A zuschlagok, hunvaldok és gyurcsányok pártja jobb, ha kevesebbet hazudozik, jóval kisebb hangerővel - tette hozzá.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Értem én, hogy ezt meg kell próbálni, de Nyakó sem gondolhatja komolyan, hogy ettől a bejelentéstől majd akár a Fidesz, akár a sajtó le fog szállni az ügyről.
Hagyó és az MSZP neve minden egyes kihallgatásnál, gyanúsításnál, őrizetbevételnél, előzetes letartóztatásnál elő fog kerülni.
És ez így van jól. :)

Őrizetbe vették Mesterházy Ernőt.
http://www.hirado.hu/Hirek/201..

Borul a biliii....! :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés