Csurka: Vona Gábor szefárd zsidó

2009. június 25. 14:14
A MIÉP veterán elnöke lezsidózta a Jobbik elnökét, szerinte a Jobbik az új SZDSZ.
Csurka István az EP-választások eredményét elemezte blogjában. A politikus üdvözli Orbán Viktor elszámoltatási ígéreteit, és megérti óvatosságát. Csurka szerint éppen húsz évvel a rendszerváltoztatás után megállapítható, hogy húsz évvel ezelőtt a magyar társadalom nagy tömegeiben, az alsó rétegektől a felsőkig, ilyen radikális igény, ennyi sértettség, ennyi elszámoltatási düh nem volt, mert nem is lehetett, mint ma. A politikus úgy véli: az MSZP-t és az SZDSZ-t ejtették "megbízóik", és a Jobbik lesz az új SZDSZ, élén a "szefárd zsidó" Vona Gáborral.

A MIÉP elnöke szerint a magyar romlás mindent felülmúl és a csiszlikek dáridója folyik. Úgy véli, a balliberális tábor pusztulása annak köszönhető, hogy a kontraszelekció legerősebben az MSZP-ben érvényesült és még kibontakozni, picit felemelkedni sem hagytak senkit, akiben volt valami tartás és valamennyire hitt a baloldali eszményekben. "És most is csak megroggyant, megőszült embereket látunk, akik nem is fogják fel mi történt velük és mit várhatnak a jövőtől" - írja a politikus, aki szerint az ő egyetlen menedékük, "ha maguknál is csiszlikebbeknek játsszák át a hatalmat".

Csurka István szerint a fő cél a zűrzavar. "Csak rend ne legyen. Csiszlik-rend pedig nincs! A liberális program, Magyarország zsidó megszállása ma már csak a csiszlikprogram keretében képzelhető el. Aki ma, noha látja, nem leplezi le a csiszlikprogramot, végzeteset vét a jövő ellen" - zárja gondolatait a MIÉP elnöke.

Csurka István blogbejegyzése

Rajcsányi Gellért
2009. June 25. 15:19
A jobb sorsra érdemes drámaíró a függöny zárulása előtt kabaréepizóddal szórakoztatja maradék közönségét. Az első kérdés, honnan tudja? Szemtelenül kérdezhetnénk, hogy talán megbizonyosodott a metélt farkincáról? A radikális jobboldaliság hívei összerezzenhetnek a hír hallatán, hiszen Vona zsidósága és a Jobbik "új SZDSZ" mivolta azt jelenti, hogy körbezárták az igaz kurucokat - sőt, tán már egy sem maradt belőlük. Mindenki zsidó. Aki nem, az egy meggyfa alatt szaglássza a másikat, mint az utolsó magyarokról szóló Örkény-egypercesben. Na tessék, még egy zsidó. Úgy tűnik, a váteszek az évgyűrűk növekedésével összekeverik saját sorsukat a nemzetével. A visszataps helyett már csak a nézőtéri kuncogás hallatszik be az egykor ünnepelt és félt közszereplő öltözőjébe. Transit gloria.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés