Őrizetbe vettek egy sofőrt, aki többször nekiment a Fehér Ház körüli biztonsági akadályoknak (Videó)

2023. május 23. 7:42
A férfi egy fehér U-Haul feliratú teherautót vezetett.

A washingtoni rendőrség hétfő este őrizetbe vett egy férfit, aki teherautójával kétszer nekiütközött a Fehér Ház körüli biztonsági útakadályoknak a Lafayette téren – közölte Anthony Guglielmi, az amerikai titkosszolgálat szóvivője.

A szóvivő Twitteren számolt be az esetről, ahol leírta,

„a titkosszolgálat vagy a Fehér Ház egyetlen alkalmazottja sem sérült meg, a baleset okát és módját továbbra is vizsgálják”.    

A környéken több utat és járdát lezártak, a közeli Hay Adams nevű szállodát a titkosszolgálat kérésére kiürítették.  A WUSA nevű helyi televízió videófeléből kiderül, hogy egy dobozos felépítményű, U-Haul feliratú teherautót vezetett a férfi. A közösségi médiában megosztott videókon jól látszik, hogy az első ütközés után a férfi másodszor is nekimegy az akadályoknak.

A washingtoni tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy hétfő este, helyi idő szerint 21 óra 40 perckor érkezett hozzájuk egy bejelentés az esetről. „Minden egység készenlétben áll, hogy segítse a bűnüldöző szerveket bármiben, amire szükségük van a nyomozáshoz” – tette hozzá Vito Maggiolo szóvivő.

Nyitókép: Twitter 

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés