Elvesztettünk egy harcostársat: Kiállunk a PsTV mellett!

2023. március 29. 15:43

Szarvas Szilveszter
Facebook
A Patrióta annak idején pontosan azért jött létre, hogy megdöntse a közösségi oldalakat megszálló baloldali véleményterrort.

„A Patrióta YouTube-csatorna kiáll a PsTV mellett! A jobboldalt nem lehet elhallgattatni, össze kell fognunk! Elvesztettünk egy harcostársat: Kiállunk a PsTV mellett! Biztosan tudjátok, hogy a napokban a Youtube törölte a PsTV csatornáját. Az indokok a mai napig ismeretlenek. A döntéshozók még arra sem méltatták a szerkesztőséget, hogy valamiféle magyarázattal előálljanak.

A történetben nemcsak a stílus problémás, hanem annak üzenete is. Amíg a baloldalnak mindent szabad, addig a jobboldalnak kétszer is meg kell gondolnia, mivel foglalkozik, hogyan fogalmaz és miként tálal egy témát ezeken a felületeken. Erre mondják, hogy lejt a pálya. Méghozzá erősen, és nem felénk. A baloldali vélemények, tartalmak valósággal ellepik a közösségi oldalakat, így a Youtube-ot is. Sokszor úgy tűnhet, hogy kisebbségben vagyunk, miközben ez nagyon nincs így. Elég csak a parlamenti választás eredményére gondolni.

A Patrióta annak idején pontosan azért jött létre, hogy megdöntse a közösségi oldalakat megszálló baloldali véleményterrort. Azért hoztuk létre az oldalunkat, hogy a jobboldalnak felerősítsük a hangját. Azonban ezt a harcot nem tudjuk egyedül megvívni, ehhez kellenek barátok, szövetségesek is. A múlt héten éppen egy ilyen harcostársat vesztettünk el. Az egyik legnagyobbat. Így az a minimum, ha azt mondjunk: kiállunk és szolidaritást vállalunk a PsTV-vel!

Vannak olyanok, akik ilyenkor feladják, és a könnyebb utat választják. De mi pontosan tudjuk, hogy a PsTV stábját nem ilyen fából faragták! Srácok, találkozzunk újra a küzdőtéren! Hiszen teljesen egyértelmű: a cél közös. Hajrá jobboldal, hajrá patrióták!”

Kisebb képzavar: tapsikol a PSTV letiltásának az „Egymillióan a magyar sajtószabadságért" Facebook-oldal

Nyitókép: Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés