Irányított anarchia a fény városában!

2023. március 27. 16:06

Kötter Tamás
Facebook
Ezek az éhséglázadások valójában nem jelentenek veszélyt a hatalom birtokosaira.

„Valamit tisztázzunk!

Ami most szélsőbaloldali és iszlamista körök részéről a francia nagyvárosokban folyik, az nem egy rendszerkritikus megmozdulás vagy lázadás.

Az valójában a woke nevű metafizikai vírus mutációja.

Semmiféle új szellemi, lelki, erkölcsi hatása nem lesz korunkra, mindössze katalizálja, gyorsítja az Európa kulturális talapzatának bomlását.

A kierőszakolt konszenzus mellett szerveződő politikai, gazdasági elitek kísérletet sem tesznek, hogy gátat szabjanak ennek a folyamatnak, sőt egymással versengve igyekeznek a kedvében járni az új jakubinusoknak, felhasználva őket saját céljaik érdekében.

Korábban a sárgamellényesek megmozdulásai, most a nyugdíjreform ellen tüntetők diszkriminálására használják fel őket, a tematizáló, értelmező hatalomként fellépő média segítségével.

Ezek az éhséglázadások (sárgamellényesek stb.) valójában nem jelentenek veszélyt a hatalom birtokosaira, mivel gazdasági, jóléti követeléseken kívül pont a lényeggel nem rendelkeznek: egy ellenvilágképpel, ugyanis bátorság, tudás és kommunikációs tér híján képtelenek létük alapnormáinak megfogalmazására vagyis ha így nem, akkor hogyan akarnak élni.

A szélsőbalos, iszlámista hordák bevetését a tényleges hatalmat gyakorló gazdasági, kulturális és média elit részéről kizárólag a saját szavazóik (globalizáció nyertesei) valamint az őket a nagyvárosokban kiszolgáló jobbára bevándorlókból álló »személyzet« előtti lejátszáshoz használják fel.”

***

Verik a rendőröket a gazdag, szélsőbaloldali fiatalok Párizsban

***

Nyitókép: Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés