Amerikai baloldali lap: Frusztráló, hogy a Nyugat nem támogatja jobban Ukrajnát

2023. március 26. 09:55

A szerző úgy véli, a NATO-tagállamok adhattak volna Ukrajnának nagyobb hatótávolságú felszereléseket, például ATACMS nevű rakétarendszert.

2023. március 26. 09:55
null

A háborúkat jóval a frontvonalak mögött nyerik meg vagy veszítik el. A szövetségeseknek ennek megfelelően kell felfegyverezniük az ukránokat – olvasható a The Atlantic véleménycikkében.

A szerző úgy véli, hogy a NATO-tagállamok adhattak volna Ukrajnának nagyobb hatótávolságú felszereléseket – köztük az ATACMS néven ismert rakétarendszert és fejlett merevszárnyú repülőgépeket –, vagy hatalmas erőfeszítéseket tehettek volna annak érdekében, hogy

segítsék az ukránokat saját távolsági rendszereik fejlesztésében és javításában.

A lap szerzője sajnálatát fejezte ki azt illetően, hogy a NATO-államok, beleértve az Egyesült Államokat is, vonakodnak túl nagy hatótávolságú rakétarendszereket biztosítani az ukránoknak, látszólag az Oroszországgal fennálló feszültség fokozódásától tartva. Hozzátette: „Ahelyett, hogy hagynák, hogy az ukránok a frontvonaltól távol megállítsák az orosz erőket, most Ukrajna arra készül, hogy megtámadja ezt a vonalat”.

 

***

Nyitókép: Twitter-képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetx
2023. március 27. 04:48
Állítólag az ilyen háborús fusztráció átlag 4 óra alatt meggyógyul Bahmutban.
5m007h 0p3ra70r
2023. március 26. 14:54
"Amerikai baloldali lap: Frusztráló, hogy a Nyugat nem támogatja jobban Ukrajnát" A Nyugat: Frusztráló, hogy az amerikai baloldali lap nem támogatja jobban Ukrajnát.
5m007h 0p3ra70r
2023. március 26. 14:50
Szerintem bátran frusztrálódjanak még sokkal jobban.
LancelotDuLac
2023. március 26. 13:51
"Amerikai baloldali lap: Frusztráló, hogy a Nyugat nem támogatja jobban Ukrajnát" Akkor mégiscsak erősek az ukik!!! ha így is szarrá verik az oroszt! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik