Meghosszabbították a „hímsoviniszta influenszer”, Andrew Tate letartóztatását

2023. március 22. 20:52
A botrányhős továbbra is tagadja, hogy bűncselekményeket követett el.

Andrew Tate és testvére, Tristan a negyedik egymást követő hónapban is őrizetben marad Romániában – döntött a bíróság. A BBC szerint a testvéreket december óta tartják fogva, nemi erőszak, emberkereskedelem és szervezett bűnözői csoport létrehozásának vádja miatt folyik ellenük nyomozás.

Mindketten tagadják a bűncselekményeket.

A testvérek ügyvédei elmondták a bukaresti zárt bíróságon, hogy az ügyészek nem hoztak új bizonyítékot a szerdai tárgyalásra. Azt is felvetették, hogy ügyfeleik hírneve is hozzájárult ahhoz a döntéshez, hogy őrizetben tartsák őket.

Tálibok támogatják, Gretával vitázik, románok bezárják - ki az az Andrew Tate?

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, az influenszert a román hatóságok emberkereskedelemmel foglalkozó szervezett bűnözői csoport létrehozása és nemi erőszak elkövetése gyanúja miatt vették őrizetbe. 

Andrew Tate és testvére küzdősportokatt űztek, kickboxversenyeken vettek részt, de főleg a közösségi médiában hívták fel magukra a figyelmet különböző videókkal, amelyekben rendszerint luxuskörnyezetben jelentek meg, drága autókat vezettek, és többször hímsoviniszta tartalmakat osztottak meg, amiért ideiglenesen le is tiltották őket a közösségi platformokról.

Nyitókép: Twitter 

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés