Cseh Katalin fotózásra hívta azokat a képviselőket, akik ellenzik a gyermekvédelmi törvényt

2023. március 17. 17:33

Kaszab Zoltán
Vasarnap.hu
A politikus akciója tökéletesen mutatja, hogy a baloldalon továbbra sem értik a magyar embereket, még a saját választóikat sem.

„A gyermekvédelmi törvény került a baloldal támadásainak fókuszába az elmúlt napokban az Európai Parlamentben. Ezúttal Cseh Katalin Momentumos képviselő volt az, aki úgy érezte, itt az ideje rúgni egyet a magyarok milliói által támogatott jogszabályba.

Cseh Katalin ugyanis fotózásra hívta azokat a képviselőket, akik szintén ellenzik a gyermekvédelmi törvényt. Ennek lényege pedig az lett volna, hogy a vele egyetértő politikusok felszólítsák a tagállamokat, hogy lépjenek fel ők is a magyar szabályozás ellen. Amelyet egyébként ezen az eseményen is homofóbnak és putyini ihletésűnek nevezett. Persze nem először tett így, hiszen a teljes baloldal gyakorlatilag a törvény 2021-es megszületése óta támadja azt. Annak ellenére is, hogy az elmúlt hetek történései egyértelműen igazolták annak létjogosultságát. Elég csak az egyre-másra kiderülő pedofilbotrányokra, vagy a 15 éves diákjával szexuális viszont folytató pedagógiai asszisztensre gondolnunk, aki nyíltan hirdette a szexuális propagandát az iskolában. 

Ebben a helyzetben, amikor a társadalomnak egy emberként és minden eddiginél egyértelműbben kellene kimondania, hogy ebből nem kér, mert a gyermek védelme az első, Cseh Katalin inkább támadást indít a gyermekvédelmi szabályozás ellen.

A politikus akciója tökéletesen mutatja, hogy a baloldalon továbbra sem értik a magyar embereket, még a saját választóikat sem. Felmérések tucatja igazolja ugyanis, hogy teljes konszenzus van a magyar társadalomban a gyermekek védelmét illetően és a népszavazás is jól mutatta, hogy pártokon átívelő konszenzus áll a szabályozás mögött, hiszen jóval többen szavaztak például a szexuális propaganda iskolákból való kitiltására, mint amennyien a Fidesz-KDNP-re.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

ok nem a valasztoknak akarnak megfelelni hanem kulfoldi gazdaiknak

Megjöttél? Pár szót akkor a témához? Mi a bajod azzal, hogy nem mehetnek aberráltak kisiskolások közé? Neked hiányoztak anno?

Ki kéne tiltani Magyarországról.
Ez már nyílt hazaárulás.

Az angolszász választási rendszer nem demokratikus.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés