Ujhelyi István szerint a Fidesz miatt nem lehetett MSZP-elnök

2023. február 3. 10:56
Úgy véli, az „MSZP menthetetlen”.

Ujhelyi István volt az ATV Egyenes beszédének vendége, amelyben többek között arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy Tüttő Kata lesz az MSZP EP-listavezetője. Azt mondta:

„nem lepett meg az információ, (...), hiszen tavaly nyáron, amikor szerettem volna átalakítani az MSZP-t, megtisztítani és egy új lapot indítani a szociáldemokrata párt életében, akkor Molnár Zsolt mindenható pártigazgató közölte velem, hogy két dolog nem lehetek: pártelnök és EP-listavezető”. Később azt is közölték vele, hogy utóbbi a jelenleg főpolgármester-helyettesi pozíciót betöltő Tüttő Kata lesz.

Fidesz!

Ezt követően Ujhelyi arról beszélt, hogy gyanítja, a NER-nek nem tetszettek az ő pártelnöki ambíciói és tervei, és ezt valamilyen módon – szerinte Molnár Zsolton keresztül – tudtára is adták a pártnak.

Bebizonyították számomra, hogy ebben a pártban én nem tudok dolgozni.

Ezt követően a műsorvezető azon kérdésére, hogy úgy tartja-e, hogy az MSZP a Fidesz kedvére cselekedett, Ujhelyi azt mondta:„biztos, hogy vannak néhányan. Sajnálom azokat a volt párttársaimat, akik (…) tehetségesek, nem korruptak, valódi baloldali Magyarországot álmodnak meg, de mégis beszorultak egy olyan helyzetbe,  amiben szerintem az MSZP menthetetlen”.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Becsipődött:-))))))))

Amit ez a pasas művelt Magyarország ellen a jogosan járó EU-s pénzek kifizetése ellen küzdve, a Fidesz népszerűség vesztését elérendő, az undorító.

Egyszer mindenért fizetni kell, nem lesz kellemes hazajönni.

Szia! Lassan pakolhat Brüsszelből:-)
Tüttő szerintem nem fog bejutni. Az MSZP nagyot fog bukni

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés