Brüsszeli korrupciós botrány: extravagáns nyaralásokon vett részt a letartóztatott Eva Kaili (Videó)

2023. február 2. 9:47
Paparazzik videózták le egy görög luxusszigeten a korrupciós botrányba keveredett baloldali politikust.

Eva Kailit tavaly év végén vették őrizetbe, majd helyezték előzetes letartóztatásba. A politikus karácsony előtt pár nappal rendőrségi kihallgatása során tett részleges vallomást az apjának szóló megbízatásról, akit akkor állítottak elő, amikor egy pénzel teli bőrönddel távozott egy brüsszeli szállodából.  

Eva Kailit, valamint három társát december 9-én tartóztatták le a belga hatóságok egy korrupció vádjával indított nyomozás részeként. Az Európai Parlament volt alelnökének párja vallomásában beismerte, hogy tagja volt egy olyan lobbiszervezetnek, amelyet Marokkó és Katar is arra használt, hogy beavatkozzon az Európai Parlament döntéseibe.    

Az EP korábbi alelnöke aktívan posztolt a Instagram-oldalán, ahol számos alkalommal büszkélkedett fényűző nyaralásaival. A letartóztatásban lévő politikus az elmúlt időszakban megfordult az Egyesült Államokban, Olaszországban, Marokkóban és Svájcban. 

A Switzerland Times svájci portál talált rá egy videóra, amint Eva Kailit paparazzók fotózták le, amint a görög luxusszigeten, Mykonoson nyaral. A portál megjegyzi, az ottani szállodákban egy hétvége ára annyiba kerül, mint egy görög munkás egy havi átlagbére. 

A lap kiderítette, hogy a szociáldemokrata politikus négy éve vett egy 169 négyzetméteres lakást Athén előkelő Psychiko negyedében, amiért átszámolva nagyjából százmillió forintnyi eurót fizetett, míg az ingatlan valódi értéke ennek valószínűleg a háromszorosa. Eva Kaili ügyvédje szerint védence semmit nem tudott a nála talált készpénzekről. 

Nyitókép: Instagram

Összesen 196 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És immár ezek léptek de Gaulle, Thatcher, Kohl helyébe...

Ceterum censeo... Európa megőrült, Európának vége van.

A korrupciós jéghegy csúcsát Ursula és társai jelentik. Ma Kijevben tárgyalnak, ahol Ursula az EU még elkötelezettebb támogatását jelentette be. Holnap EU-Ukrajna csúcs..s ugye már tudjuk, hogy az ukránok meghatározták felvételük közeli időpontját is, Ursula és az adminisztráció csak az ukrán feltételek átvételére, a kapott utasítások végrehajtására utazott oda.

Szégyen, amit a globális tőke Brüsszel jelmezében elkövet Európa ellen.
Közben Danilov, az Ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Bizottság elnöke bejelentette, hogy készek az újabb offenzívára, továbbá kijelentette, hogy Putyin már a sarokban van.......

Horthy egy ideig hezitált a németek melletti katonai részvételt illetően. A háborús hiéna és német párti tisztikara végül meggyőzte, hogy be kell szállni a háborúba, hiszen a végső osztozkodásnál Berlin kegyeitől függően őrizhetjük meg a visszacsatolt területeket.

A mai nácikat, a magyarországi balliberálisokat lelkesíti a nyugati arzenál felvonulása, már Moszkvában látják lelki szemeikkel az ukrán náci csizmákat, s ha rajtuk múlna, ha ők lennének kormányon, akkor már az egész magyar honvédség ukrán földön sorakozna fel a gonosz orosz ellenség ellen.

Nem kis nyomás nehezedik Orbán Viktorra is, egykori barátai, a lengyelek, a csehet, a szlovákok készek meghalni Ukrajnáért, már mindenki az oroszok feletti győzelem mámorában ég, hiszen Danilo is megerősítette, Putyin a sarokban vár a végítéletre. Történelmi időket élünk...marad-e valaki a végén élve, s kik lesznek azok......

Wazze, ez a nő gumicsónakkal luxusozott, a NER meg Bombardierrel, meg luxusjachtokkal, meg fizetett kurvákkal....

előzetes letartóztatás alatt...

Mykonost még igen, de a cikk többi részében leírtak már jóval az átlagember szintje felett vannak. Erre mondták azt a franciáknál, hogy "kaviárbaloldal" - milliárdosok képviselik a munkásosztály érdekeit - mármint magából a "képviseletből" lettek milliárdosok.

Ilyet még nem láttam, hogy az elvtársi kommandó csak fáziskéséssel toppant be - vagy ők az elsők, vagy csak szórványosan vannak jelen a hozzászólók között. Csak nem segítséget kért valamelyikük? :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés