Egyre erőszakosabban folynak a kényszersorozások Ukrajnában (VIDEÓ)

2023. január 29. 14:19
Pályaudvarokról, benzinkutakról, piacokról, de a házakból is folyamatosan viszik el a férfiakat.

Tovább folytatódik a kényszersorozás Ukrajnában, egyre több videó kerül fel az internetre az erőszakos módszerekről. Pályaudvarokról, benzinkutakról, piacokról, de a házakból is folyamatosan viszik el férfiakat, a munkáltatókat pedig arra kötelezik, hogy adják át a behívókat. Kárpátalján embervadászat zajlik – számol be a Híradó.

 

***

Összesen 209 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Persze, ha érdekelné a szavazói érdeke, akkor tárgyalt volna az oroszokkal még a támadás megkezdése előtt - de azt meg az amerikaiak nem nézték volna jó szemmel.
Ha jól emlékszem, Zelenszkij Ukrajnán kívüli vagyonát már a háború előtt is dollármilliárdos szintre becsülték, azóta ezt megduplázhatta-triplázhatta - a saját célját már teljesítette, ő meg a leszármazottai generációkon keresztül élhetnek fényesen abból a pénzből.

Az ukik állnak úgy, mint Hitler 1945-ben. Van nálunk egy menekült házaspár, a férfi azért nem mer hazamenni, mert már 65 év a sorozás felső korhatára. Ebbe gondolj bele!

Mocskos rutén csürhe. Alig várom, hogy eltakarítsák őket az oroszok, hogy véget érjen végre ez a nyugatiak által gerjesztett rohadék háborús hisztéria. Ebből is látszik, mi a véleményük az embereknek a birodalmi ábrándokért a népüket feláldozni kész aljas soviniszta bandáról.

A háború megrendelői, támogatói a karosszékből szemlélik, hogy helyettük miként vonszolják el a szerencsétlen embereket, apákat a vágóhídra....s a Magyarországon élő primitív bolsik, balliberálisok még örülnek is annak, ahogyan a gyermekek apa nélkül maradnak, persze a buzik nem tudják, hogy mit jelent apának lenni.

Ez már a vég!

Ezután került az én vietnámi kollégám kommunista koncentrációs táborba. Onnan sikerült megszöknie és keresztül gyalogolnia bujkálva Pol Pot Kambodzsáján, míg Thaiföldön menedékre talált.

A rutén a nyugat-ukrajnai szlávok történelmi neve, amit a lengyelek is használtak rájuk. Az 'ukrán' nevet a 19. század végétől kezdték magukra alkalmazni és a 20. század elején terjedt el. Eredetileg nem népnév. A Kárpáton túli rutének a ruszinok, akiknek a több évszázados Magyar Királyságban töltött életük miatt alakult ki saját identitásuk. Kb. annyi a különbség köztük, mint az erdélyi és a moldvai székelyek között volt.

A rutén nacionalizmus a Habsburg birodalom Galícia tartományában alakult ki és innen terjedt kelet felé. Ma ez a soviniszta csürhe uralja az ukrán államot, 'ruszin' identitás pedig már csak a mi ábrándjainkban létezik. (Ahogy moldvai székelyek is már csak nyomokban maradtak.) Azokat kényszersorozzák, akik nem égnek soviniszta birodalmi lázálomban, bárhol éljenek is az országban.

Az a helyzet koma, hogy hülyeségeket beszélsz. Magyarország NATO-tag és azért lettünk NATO-tag, hogy ilyen helyzet ne állhasson elő. Ha Oroszország megtámadna bennünket, nem csak nekünk kellene védekezni, ill. a NATO hivatásos hadserege harcolna, azaz nem lenne sorozás.

Abban az esetben, ha nem lennénk NATO-tagok és megtámadná hazánkat az orosz, az amerikai vagy valamilyen egyesített szomszédsági hadsereg, józan ésszel a katonai ellenállásnak nem lenne értelme, mert csak rombolás, vereség és rengeteg áldozat lenne a következménye. Ám minden ilyen helyzetnek lenne előzménye és annak függvényében kellene megvizsgálni a döntést.

Ukrajna önálló, független állam volt - nem megszállt provincia, mint pl. 56-ban Magyarország - és azt kérte tőle a nála jóval erősebb atomhatalom orosz szomszédállam, hogy ne legyen NATO-tag és tartsa tiszteletben a határain belül élő nagyjából húszmilliós orosz néprész érdekeit. Mi nem lett volna ésszerű abban, ha elfogadják az orosz követeléseket és mivel rövidítette volna meg ez az ukrán államot? Egyébként ezzel nyert választást ez a majom, tehát elég sokan lehettek ilyen állásponton a nép körében. Vannak erőviszonyok és geopolitikai realitások, amelyekhez józan ésszel minden államnak célszerű igazodnia. Mi sem követelünk a szomszédos államoktól az ott élő magyaroknak közvetlenül szervezeti autonómiát, pedig jogos és méltányos lenne, mert nem érdekünk a kis-antant szituáció felélesztése.

Természetesen olyan helyzetek is elképzelhetők, amikor a kilátástalan ellenállást is érdemes lehet felvállalni, ha az egy előre látható helyzetben megtérülne. Ilyen helyzet volt a német megszállás 44-ben, mégsem vállalta fel a magyar vezetés a katonai ellenállást, csak hónapokkal később tett erre vérszegény kísérletet Horthy.

Az ukrán elit belemanőverezte magát egy pusztító háborúba, mert egy ócska soviniszta csürhe, amely az oroszok rovására ötvenmilliós 'ukrán birodalomról' delirált, és mert, és ez a lényeg, az USA mocskos játékot játszott velük: támogatást ígért nekik azzal a hátsó szándékkal, hogy Oroszországot destabilizálja és a globalista üzleti hatalom megszállhassa a piacait és megszerezhesse a nyersanyagait. Ez a soviniszta rutén csürhe feláldozza a saját népét és országát a birodalmi ábrándjaiért és nem veszi észre, hogy a amerikaiak és a globalisták palira veszik.

Te mocskosszájú cinikus szarházi. Ilyenek vagytok mind, az érvelésre gyalázkodás a válaszotok. Ilyenek voltatok kommunistaként is, behúzódtatok a kisz, a párt és a megszálló hadsereg hatalmi fedezékébe és onnan játszottátok az eszeteket. Az apáinkat meg pufajkásként és ávós pribékekként vertétek és gyilkoltátok, te gané. Te mocsok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés