Tudatosan politizál és stróman akar lenni a Carson Coma énekese

2022. december 26. 12:46
„Nem tudom, országszerte mit gondolnak a politikáról a kora huszonévesek, de tudatosság terén biztosan van hova fejlődni” – mondja Fekete Giorgio.

A Carson Coma énekese interjút adott a 24.hu-nak, amelyben részletesen beszél a politikával kapcsolatos viszonyáról. A zenekar fellépett az október 23-i tanártüntetésen, amivel kapcsolatban a frontember elmondta, hogy a pedagógusok helyzetét társadalmi kérdésnek és nem politikai ügynek tekinti, ezért léptek fel a demonstráción. 

Egyértelmű volt, hogy kiállunk a tanárok mellett, ezért is mentünk el már a sztrájkok alatt a saját volt gimnáziumainkba akusztikus koncerteket adni”.

– fogalmazott Fekete Giorgio, aki szerint nem volt kérdés, hogy a nagy tüntetésekre is elmentek, a meghívást azokra megtiszteltetésnek érezték. Állítása szerint örültek, hogy hozzá tudtak adni az ügyük sikeréhez.

A korosztályuk politikai érdeklődésével kapcsolatos kérdésre azt válaszolta, hogy ők kifejezetten tudatosak ezen a téren. „Nem tudom, országszerte mit gondolnak a politikáról a kora huszonévesek, de tudatosság terén biztosan van hova fejlődni. Ezt szeretnénk ösztönözni a közönségünkben, de azt látom rajtuk, hogy nagyon elfogadók” – jelentette ki. 

Arra a kérdésre, hogy látja magát a jövőben, Fekete Giorgio azt válaszolta, hogy a II. kerületi polgármester strómanja szeretne lenne, erre vágyik. 

Nyitókép :MTI/Mónus Márton

 

 

 

 

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés