Az Azov-ezred ellátogatott Izraelbe

2022. december 23. 9:18
A küldöttség tisztviselőkkel és az IDF tartalékosaival találkozott.

Az ukrán Azov-ezred Izraelbe látogatott: „Mariupol a mi Maszadánk” – adta hírül a The Jerusalem Post. Mint írták, Ilja Szamojlenko azovista tiszt, a mariupoli Azovstal acélmű egyik védője vezette az Izraelbe utazó küldöttséget. A küldöttség tisztviselőkkel és az IDF tartalékosaival találkozott és beszélgettek az ukrán-orosz háborúról.

A küldöttség azért érkezett Izraelbe, hogy kiálljon az Azov-ezred még mindig fogságban lévő tagjaiért, hogy beszéljen a mariupoli Azovstal gyár védelméről, és hogy

szembeszálljon az ezredről és a folyamatban lévő háborúról szóló orosz jelentésekkel és nyilatkozatokkal.

A látogatást az Izraeli Ukrajna Barátai szervezet kezdeményezte, az izraeli ukrán nagykövetség és a Nadav Alapítvány támogatásával.

Nyitókép: STR / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 152 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az Azov...Izraelben... Hát szép. Vittek magukkal Bandera szobrocskákat is ajándéknak? Meglátogatják a Führer mauzóleumát?

Jah, már megváltoztak. Mint a nácik. Mint nyilasok. Mint a Jobbik.

Főleg, ha Izrael építése a fontos:
A Transfer (átutalási) Egyezményt, három hónapos tárgyalássorozat után, 1933. augusztus 25-én írta alá a Németországi Cionista Szövetség, a náci Németország gazdasági hatósága és az Anglo-Palesztin Bank (a Zsidó Ügynökség utasításai szerint). Az egyezmény célja az volt, hogy segítse a német zsidók kivándorlását Palesztinába. Mialatt ez segítette a zsidók kivándorlását, arra kényszerítette őket, hogy lemondjanak javaik többségéről Németország javára mielőtt elmennének. Ezeket a vagyonokat később megkapták a Palesztinába való átutalásuk által, mint német export.

Új nick, höhöhö. x

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés