Egy kaliforniai kislány engedélyt kapott unikornis tartására, ha talál egyet

2022. december 9. 10:11
Madeline novemberben fordult levélben a hatósághoz, amelyben azt kérte, engedélyezzék, hogy ha talál egy unikornist, azt az udvarukban tarthassa.

Engedélyt kapott egy kaliforniai kislány a Los Angeles-i állatvédelmi hatóságtól, hogy unikornist tarthasson, ha talál egyet.

Az élénk képzeletű Madeline lett az első, akinek ilyen engedélyt kiadott a hatóság. Azonban feltételekhez is kötötték az engedélyt:

a mesebeli lénynek bőséges napfényt, holdfényt és szivárványt kell kapnia,

és havonta legalább egyszer puha ronggyal ki kell fényesíteni a szarvát. Marcia Mayeda, a Los Angeles megyei állatgondozási és állatellenőrzési osztály igazgatója rózsaszínű, szív alakú fémtáblácskát küldött a lánynak „Állandó egyszarvú engedély” felirattal, és mellékelt hozzá egy kis plüss unikornist is. Madeline novemberben fordult levélben a hatósághoz, amelyben azt kérte, engedélyezzék, hogy ha talál egy unikornist, azt az udvarukban tarthassa. 

Mayeda megdicsérte a lányt, amiért felelős állatartóként engedélyt kért, és megfelelő, szeretetteljes környezetről is gondoskodik leendő állata számára. A hivatal a közösségi médiában hozta nyilvánosságra a különös engedély kiadásának történetét, de a lány valódi nevét nem árulták el.

(MTI)

Fotó: ROLF VENNENBERND / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés