Ez nem egy civil szervezet – így szállt bele Schiffer az Action for Democracybe (VIDEÓ)

2022. december 7. 17:43
Nem kímélte a baloldalt az ügyvéd.

A 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor eheti adásában a magyar baloldal országgyűlési kampánya körül kirobbant és egyre tovább gyűrűző botrány volt a téma. Lánczi Tamás vendégei ezúttal Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője, Schiffer András ügyvéd és Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnöke voltak.

„Ha valaki demokrata és a magyar haza érdekében cselekszik, akkor egy pillanatig nem gondolhatja azt, hogy az amerikai energiaóriások érdekei bármikor egybeesnek egy magyar lakótelepi lakás érdekeivel” – fejtette ki Schiffer András.

Ez nem egy civil szervezet 

– szögezte le az ügyvéd az Action for Democracyval kapcsolatban. Hozzátette: ha megnézzük a stáblistáját, még véletlenül sincs benne egy olyan kutató, tudós, újságíró, akinek egyébként a hivatalos Amerikához semmi köze.

Olyan emberek fémjelzik ezt az NGO-t, akik az amerikai energiapolitika alkotásnak a különböző agytrösztjeiben ott vannak – fogalmazott Schiffer. „Hogyan képzeli el valaki, hogy a magyar háztartások érdekében fog politikát csinálni, hogyha közben a lóvét az amerikai energiaóriásokhoz becsatornázott emberek által fémjelzett emberektől kapja?” – tette fel a kérdést az ügyvéd.

Az adás vonatkozó részét alább nézheti vissza:

A teljes adás: 

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 159 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ne légy közönséges.
Egyébként Schiffernek igaza van.

Csak egy bizonyos intelligencia és tájékozottsági szint felett lévők számára érthető András mindenkori mondandója.

Schiffer értelmezéséhez hat osztály kevés......

A viharban egy kis kultúra.....a Milánói Scala ma este tartja a 22/23-as évadnyitót, a díszpáholyban együtt Ursula, Meloni,az olasz köztársasági elnök..Inno di Mameli--a nyitó darab, láss csodát - Bán Teodóra otthon ciánt vesz be - Muszorgszkij, Borisz Godunov, parádés, köztük orosz szereposztásban.
Miért érdekes a hír, azért, mert az ukrán kultuszminiszter éppen most kérte nyugati szövetségeseitől az orosz kultúra teljes blokkolását a háború végéig.
A darab dirigense frappáns választ adott erre. Jó, az olasz egy kultúrnép, az ukrán nem......

Próbálj meg Andráshoz hasonló intellektussal, tárgyilagossággal véleményt formálni........

Felmerült, hogy csak a mucsaiak hiszik, hogy Sorosnak köze van ezekhez az NGO-khoz.
Nézzük mit mond a mesterséges intelligencia ezekről (openai api):

"What is the link between National Endowment for Democracy, Action for Democracy and George Soros?
The National Endowment for Democracy (NED) is a non-profit organization founded in 1983 by the United States Congress to promote democracy around the world. George Soros is a major donor to the NED, having contributed over S200 million to the organization since its inception. Soros has also played a key role in the NEDs board of directors, having served as both a board member and the chairman of its International Advisory Council. His influence on the NED has been invaluable in helping it to achieve its mission of promoting democracy and human rights in countries around the world.

Action for Democracy is an initiative of the Open Society Foundations, a network of organizations founded by the philanthropist George Soros. This initiative works to promote democracy and human rights around the world. The network of organizations provides grants and support to organizations that are working to defend and advance democracy in their countries."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés