Zalai ál-Jézus: Jó pénzért gyógyított, a fiatal lányokat szexre is rávette

2022. december 7. 13:25
Most hat évet is kaphat.

„Ő a valódi Jézus Krisztus! Ne bántsátok!” – írta a plakát T. Miklós, azaz a zalai ál-Jézus kapcsán. A férfi magát Jézus reinkarnációjának adta ki, egy szektát épített ki maga köré erre alapozva, 

ahol „gyógyításért” cserébe pénzt csalt ki a közel két tucat áldozatától.

„A Zala megyei Teskándon élő Miklós évtizedek óta adta ki magát energiával gyógyító mesternek. Főként csoportos foglalkozásokat tartott, de az is előfordult, hogy egyénileg fogadta a »betegeit, tanítványait«. A nyugdíjas közgazdász önmagát naiv, jámbor, a pénzügyekhez, az anyagi természetű dolgokhoz nem értő személyként tüntette fel, hogy azt a látszatot keltse, számára nincs jelentősége a pénzben mérhető javaknak: ezt Zala, Somogy, de még Pest megyében is bevették a teskándi Jézustól” – írta a Blikk.

A betegeitől a zalai ál-Jézus szertartásonként nyolcezret kért, viszont a botrány nem emiatt tört ki, hanem amiatt, hogy több befolyásolható fiatal lányt is ágyba vitt. A hírek szerint több, alig húszéves lány is lefeküdt T. Miklóssal, aki a „híveket” érzelmileg zsarolta és befolyásolta.

Teskánd polgármestere, Sipos László így nyilatkozott a zalai ál-Jézusról: 

Kis túlzással úgy vagyunk mi a településen Miklóssal, mint a hitetlenek Jézussal. Biztosan van, de még nem láttuk.

Egy olyan személyt azért ismerek, aki kapcsolatba került vele. A családtagja súlyos betegségben szenvedett, amivel az orvosok már nem tudtak mit kezdeni. Az illető részt vett Miklós szeánszán, ami után állítólag javulásról számolt be”.

Miután kiderült, hogy az ál-Jézus kihasználta a benne megbízó zalaiakat és a befolyó pénzekből magát finanszírozta, az egyik sértett a pénzét követelte tőle. T. Miklós viszont ekkor az autójába zárkózott, amelynek az ajtaját a becsapott személy a következő monológ előadása közben ráncigálta: Nyisd ki, szállj ki, te hülye c...ny, tönkretetted a családomat, az életemet, csaló hazug, rabló tolvaj vagy, f@szodnál fogva rángatlak ki, elintézlek még ennyi idősen is!”

Nyitókép: Pixabay

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A NER valamelyi leágazása.
Igér fűt-fát, jól átver és röhög a markába.
Ismerős.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés