Italhoz nyúlt a szlovák külügyminiszter, miután megtudta, kivel találkozott Szijjártó

2022. december 06. 19:01

Ezt maga Rastislav Káčer ismerte el.

2022. december 06. 19:01
null

Ezt maga Rastislav Káčer mondta el, miután értesült róla, hogy kedden Szijjártó Péter találkozott Robert Fico volt szlovák miniszterelnökkel. 

– jelentette ki Káčer, majd azzal folytatta, megivott egy gint, miután megtudta, hogy Szijjártó a szlovák ellenzék vezetőjével is tárgyalt a V4-es külügyminisztereken –azaz köztük Káčeren– kívül. 

– mondta a szlovák diplomácia vezetője. 

Nyitókép: MTI/TASR/TASR/Jaroslav Novak

Kapcsolódó cikkek

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. december 17. 07:31
EGY IGAZI DIPLOMATÁNAK--ÉS SZIJJÁRTÓ PÉTER IGAZI DIIPLOMATA--MINDENKIVEL (ÉRTJÜK: MIN-DEN-KI-VEL!!!) TÁRGYALNIA KELL!!! TELJESEN FÜGGETLENŰL ATTÓL TETSZIK-É A KÉPE NEKI, AKIVEL TÁRGYAL, KEZET FOG, MOSOLYOG AZ ILLETŐVEL BELE A KAMERÁKBA...AVAGY SEM. IGENIS TÁRGYALNIA KELL PUTYINNAL, HITLERREL, SZTALINNAL, SZÁLASIVAL, BIDEN.NEL, MAO-CE TUNG-GAL. STB STB...IGEN! MEGMUTATTA ÉS JÓL PÉLDÁZTA EZT A SZUPERDIPLOMATA MENTALITÁST HENRY KISSINGER (" KIS ZINGER ZSIDÓ"), MERT Ő AZUTÁN TÁRGYALT ARABBAL, KINAIVAL, GROMIKÓVAL, BREZSNYEVVEL.....ÉS VOLT IS BÉKE...AKKOR! NEM ÚGY, MINT MOST VAN.....
Lajoss
2022. december 07. 19:06
Nem csodálom..ritka,teflon bevonat fedheti a mi kakadunk orcáját..
machet
2022. december 07. 17:51
Ott azután ez egy nagyon nagy csapat,aki éppen arra járt.Akár egy bélyeggyűjtő szakkör.Semmit sem tudnak.Bebújnak az ügyeletes nyugati függöny mögé,gondolván abból nem lesz bajuk.
Burmin
2022. december 07. 16:36
Ahelyett hogy borovicskát ivott volna igazi tót módra. Neuveritel'ny.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik