Kadirov megmutatta, hogyan bánnak a csecsenek az ukrán foglyokkal (VIDEÓ)

2022. december 2. 18:25
A csecsen hadúr a pápa szavaira reagált.

Telegram-posztjában Ramzan Kadirov csecsen elnök megmutatta, hogyan bánnak az elfogott ukránokkal. Az általa mellékelt videóból egy ideális kép rajzolódik ki, ugyanis viccelődés és nevetés is hallatszik benne. Az üzenetét vélhetően Ferenc pápa csecsenek „kegyetlenségével” kapcsolatos véleménye kapcsán tette közzé. Erről korábban már lapunk is tájékoztatott.

Orosz külügyminisztérium: Perverzió, amit a pápa csinál!

Kadirov a mellékelt üzenetében kiemelte, hogy a pápának békésebb retorikát kellett volna alkalmaznia a gyűlölet és az etnikumok közötti ellentét szítása helyett: „Amíg a NATO nem avatkozott bele Ukrajna belügyeibe, soha nem volt problémánk az ukrán néppel. A NATO-kiképzők által képviselt pápai nyáj ezzel szemben igyekszik minél több ukrán katonát ágyútöltelékké változtatni. Nem kívánjuk megölni őket, különösen akkor nem, ha megadják magukat.”

A csecsen vezető hozzátette: „Amint láthatják, a Vatikán állításaival ellentétben, amelyek a csecsen egységek brutalitására vonatkoznak, a foglyul ejtett személyek mindegyike jó egészségnek örvend.”

Kadirov videóját itt tekintheti meg.

Nyitókép: Twitter

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ki kezdte el?? Mert nem Ukrajna támadta meg Oroszországot, hanem Oroszország Ukrajnát.
Ki miatt halt meg több tízezer ember és ment tönkre több százezer ember mindene??

Na mesélj!! Mert a száraz tények arról szólnak, hogy 2022 februárjában Oroszország megtámadta Ukrajnát.
Vagy te egy másik könyvet olvasol???

Teljesen igazad van abban, hogy az ukránok szemetek voltak az orosz kisebbséggel, (ahogy a magyar kisebbséggel is), de ez nem ok arra, hogy meghaljon több tízezer ember.
És igen, legyen vége ennek a háborúnak és számoltassák el az ukránokat is.
Ez így lenne kerek.

Gondolom nincs semmi konkrét (!!!) bizonyítékod arról a népirtásról, csak az orosz propagandát nyomod, miközben a "száraz tényeket" emlegeted.
Az pedig nagyon jó, hogy a Budapesti Szerződést emlegeted, mert abban Oroszország megígérte, hogy ha Ukrajna lemond az atomfegyverekről, akkor Oroszország tiszteletben tarja Ukrajna határait. Ehhez képest Oroszország elfoglalta a Krímet és ukrán területeket csatolt Oroszországhoz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés