Rendőrök húzták vissza a Margit hídról leugrani készülő lányt (Videó)

2022. november 29. 9:57
A híd szélén zokogó nőt a ruhájánál fogva húzták vissza.

A budapesti rendőrök egy 21 éves külföldi nőt húztak vissza a Margit híd pillérjéről, mert a vízbe akart ugrani. A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2022. november 27-én 17 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy nő a Margit híd korlátján kívül áll, és bele akar ugrani a Dunába.

A VI. és XIII. Kerületi Rendőrkapitányságok rendőrei három percen belül, egyszerre érkeztek a helyszínre, ahol a fiatal nő hangosan sírt és többször elmondta, hogy meg akar halni. A XIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei azonnal cselekedtek; miközben Nádasdi Csaba r. őrmester szóval tartotta a zokogó nőt, addig Mihály Roland r. őrmester a beton pillért átmászva lassan megközelítette őt.

A két járőr segítségére a VI. Kerületi Rendőrkapitányság beosztottjai, Zsikla Hunor r.hadnagy, valamint Bozsoki Sándor r. törzsőrmester voltak, akikkel közösen a nőt ruhájánál fogva a korláton átemelték és biztonságba helyezték. Ezt követően a fiatalt átadták a mentőknek, akik további vizsgálatokra kórházba vitték. ​​

Nyitókép: Police.hu

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt választotta egy ellenzéki gyűlésen való beszéd helyett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés