Vásárhelyi Mária: Alakulgat Putyin saját frakciója az EU-ban

2022. november 27. 18:35
A baloldali szociológus szerint Orbán akarja vezetni majd ezt a „hordát.”

Váráshelyi Mária újfent kifakadt a Facebook-oldalán. A baloldali szociológus kifejtette, hogy „úgy tűnik alakulgat Putyin saját frakciója az EU-ban”. Mint írta, „most, hogy szövetséget kötöttek azok az európai szélsőjobboldali (neonáci) pártok – Fidesz, FPÖ, Nemzeti Tömörülés, Liga, Vox – amelyeket Putyin finanszíroz, megtették az első nagy lépést afelé, hogy idővel külön frakciót alakítsanak az EP-ben”.

Vásárhelyi leszögezte, hogy ez egy olyan frakció lesz, amely Oroszország és „a tömeggyilkos Putyin érdekeit fogja képviselni”. Ennek kapcsán kifejtette, hogy szerinte

Orbán talán azért is ilyen hűséges kiszolgálója a putyini rezsimnek, mert arra számít, hogy ő vezeti majd ezt a hordát.”

A szociológus szerint régóta ez Orbán Viktor álma, „és akkor végre formálisan is vezető szerephez jut Európán belül”. „És ez megér neki annyit, hogy szemétdombra hajítsa Magyarország tisztességét, becsületét.”

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Apja lánya:
Arra gondoltam, ha ezt az embert, aki „szánalmas féregnek” nevezte a rákosista Szabad Népben az ÁVÓ-n megkínzott Mindszenty hercegprímást, hőssé lehet avatni, akkor kötelességem bemutatni őt úgy, ahogyan az egykori tanúk vallottak róla. Arról a Vásárhelyi Miklósról van szó, aki 1990 után a magyarországi Soros Alapítványt vezette, mely a legkártékonyabb hatást fejtette ki a magyar társadalmi fejlődés alakulására.
Vásárhelyiről tudni kell (és ez a csatolt anyagban is olvasható), hogy Mussolini fasiszta mozgalmának tagja volt. Amihez hozzá kell tenni: akkor lépett le onnan, amikor Olaszországban német nyomásra meghozták a zsidótörvényeket. Az elvember ezután lett kommunista. Majd liberális demokrata. (Lovas István)

Mi történt? Mária levette a maszkot....néhány nap, s bugyiban fog akciózni.

Ha Soros Györgynek is lehet, akkor Putyinnak is.

Ebből nem? Ez nem elég: "a magyarországi Soros Alapítványt vezette"?

Tudom, hogy megismerni a poklot úgy lehet, hogy alászállsz. Aztán ezzel a tudással szaladsz amerre látsz. Ez történt a Soros-féle behálózási kísérlet áldozatjelöltjeivel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés