Márki-Zay bejelentette, új pártot alapít

2022. november 27. 19:18
A „polgári értékrendet” szeretné képviselni a bukott miniszterelnök-jelölt, „az immár ezt elhagyó Fidesszel ellentétben”.

Márki-Zay Péter„Heti élő vasárnaponként” című kétheti és felvett műsorában bejelentette:

új pártot alapít, amellyel a „polgári értékrendet” szeretné képviselni, „az immár ezt elhagyó Fidesszel ellentétben”.

Hozzátette, „a Mindenki Magyarországa Mozgalom is túl színes ahhoz, hogy kizárólag jobboldali-jobbközép, keresztény politikusokat/közéleti szereplőket fogadjon magába”. Kifejtette, hogy az MMM vezetőségében is nagyon sokféle értékrendet képviselő ember ül. „Néppárti jellegű lesz” – tette hozzá az új párt kapcsán.

A pártbejelentés mellett más fontos témát is érintett Márki-Zay Péter. Szerinte a héten a magyar titkosszolgálat hitelesítette őt. Mint mondta: „a legfontosabb örömhír ezen a héten, igazi boldogság mindannyiunk számára, hogy a magyar kormány hosszas titkosszolgálati munkálatokkal, fillérre ugyanazt az eredményt nyomozta ki, mint amit mi hónapokkal ezelőtt nyilvánosságra hoztunk”, utalva arra, hogy kiderült,

Ennek kapcsán köszönte meg a magyar titkosszolgálatnak azt, hogy „hitelesítették” őket. 

Emellett bejelentette, hogy bevezetnek egy földadót is a hódmezővásárhelyi gazdák területeire, amivel szeretnék a rászoruló vásárhelyieket segíteni.

A földadó mellett jutott kis idő a román nyelvtanfolyamra is

Márki-Zay Péter beszámolt arról is, hogy az MTVA ellátogatott Hódmezővásárhelyre annak apropóján, hogy a román nemzetiségi adásban riportot készítsenek a hódmezővásárhelyi ingyenes román nyelvtanfolyamról beszámoljanak. 

A két népet szeretnénk közelebb hozni azzal, hogy ismerjük meg egymás kultúráját”

– fejtette ki a nyelvtanfolyam célját Márki-Zay. Azzal folytatta, hogy beszámolt arról, hogy a románok délig „jó reggelt”-tel köszönnek, „ugyanúgy mint az angolok.

Beszámolt továbbá arról is, hogy rengetegen használják a hulladékudvart, valamint, hogy a helyi lakosoknak napi „egy menet” ingyen van a főtéri vurstliban.

***

 

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 187 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szponzorok kísérleteznek, pedig láthatták volna, hogy MZP milliárdokat ver el, s teljesen reménytelen versenyló, soha sem fog beérni a célba, a mezőny felénél lesántul. Azért jó szórakozás az Orbán megbuktatását szervező globális nagytőke számára, hogy most a Fidesz szavazótábora bomlasztását célozzák meg. Kissé már nevetséges ez az erőlködés. Arról nem beszélve, hogy ilyen selejt emberrel, politikussal, hasznavehetetlen ügynökkel, mint MZP. A szponzorok helyében valami értelmiségit keresnék erre a szerepre......a papír még kevés.

Ez komplett idióta. Drotár Adrien szint dollárral kitömve.

Tudja ezt még valaki követni?

Amugy Hódmezővásárhelyt ki vezeti? De most komolyan. Mert ez a szélhámos minden mást csinál, csak éppen a polgármesteri hivatását nem teljesíti.

Annak a 12nek nincs szavazati joga Magyarországon.

1. Pártot alapít a csalódottfideszeseknek - nattyonszínesazMMM idejológiailag. Ilyet se láttunk még. :D
2. Megköszöni, hogy a titkosszolgálat hitelesítette őt, amikor kiderült, hogy jóval több pénzt kaptak. Micsoda?
3. Földadó a gazdáknak, abból segít a rászorulóknak. Örömhír.
4. Ingyen román nyelvtanfolyam a helyieknek, különben is a románok is jó reggelt-tel köszönnek délig, mint az angolok. Micsoda???

Ez készen van. :DDD

A nagy sikerre való tekintettel miért ne alapítana új pártot a Márki?
Van mire alapoznia, nem?
Még a hódmezővásárhelyiek egy része is rá szavazott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés