Nincsenek illúzióink

2022. november 25. 19:09

Fekete-Győr András
Facebook
A Fidesz nem akarja a korrupciót felszámolni, a gazdasági összeomlást akarja elkerülni.

„Nincsenek illúzióink. Tisztában vagyunk vele, hogy a Fidesz nem akarja a korrupciót felszámolni. A gazdasági összeomlást akarja elkerülni, amikor eleget tesz az EU kéréseinek az EU-s pénzek megszerzése érdekében. Mégis: amíg nem csatlakozik hazánk az Európai Ügyészséghez, minden rendelkezésre álló eszközt ki fogunk használni, hogy megfékezzük a közpénzlopást.

Ezért támogattuk szavazatunkkal az Integritás Hatóság felállítását. Ezért üdvözöljük a Transparency International, a K-Monitor és más civil szervezetek döntését, hogy részt vesznek a Hatóság munkájának felügyeletében. Nem küzdhetünk úgy a korrupció ellen, hogy már az elején bedobjuk a törölközőt. A Hatóság egyre bővülő jogkörei, az EU külső és a Momentum belső nyomásgyakorlása együttesen erre lehetőséget ad.

Az új politikai generáció egyik feladata, hogy felülről lefelé és belülről kifelé kiírtsuk a korrupciót Magyarországon. Ha ettől a hatóságtól nehezebb lesz lopni, és nagyobb lesz a lebukás veszélye, már egy lépéssel közelebb kerültünk a céljainkhoz.”

Nyitókép: Mandiner Archív

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A dollárbalos Fegyőr erkölcscsőszködik.

Nincsenek illúzióink. Tisztában vagyunk vele, hogy a notórius hazudozó FeGyőr, mindig azt fogja hazudni, hogy a Fidesz nem akarja a korrupciót felszámolni.
korrupcióról pletykál, bizonyítékok bemutatásáról megfeledkezve.
Ha igaz lenne amit ez a hazug propagandista a magyar korrupcióról össze hablatyol, akkor most jelentősen csökkentett adóék mellett, hogyan lehetne egyensúlyban tartani a költségvetést, hogyan lehetne megfelelni a maastrichti hiánycél kritériumnak, ami az elvtársaknak sohasem sikerült?
Ezzel összefüggésben nem szabad megfeledkezni arról, hogy Magyarország korrupciós helyzetének szubjektív – percepciós, érzékelési felméréseken alapuló – megítélése korántsem azonos az objektív tényekkel..

Ezzel úgy fognak járni, mint választáskor a választási megfigyelőik........ Kiderül, hogy hiába meresztgetik a szemüket........nincsen semmi látnivaló.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés