Csütörtökön megint hazánkkal szemben szavazhatnak az Európai Parlamentben (videó)

2022. november 23. 20:26
Szerdán még baljós hírek érkeztek, csütörtökön viszont sok minden kiderül.

Sok minden eldőlhet csütörtökön, amikor ismét Magyarország ügyében fognak szavazni Brüsszelben, amivel kapcsolatban szerdán csak úgy záporoztak a negatív hírek, a FAZ szerint például mégsem kapjuk meg az összes nekünk járó EU-s pénzt, ráadásul csak azért nem (a német lap szerint) mert

az Európai Bizottságnak nem tetszik Holbusz Tímea személye.

Közben pedig egy litván uniós biztos az EP plenáris ülésén létfontosságúnak, valamint az egész EU hitelessége szempontjából is szükségszerűnek nevezte a 18 milliárd eurós Ukrajnának szánt, hitelből biztosított segélyt.

A Fidesz a szavazás kapcsán készített egy Facebook-videót, amiben felszólították a magyar baloldal EP-képviselőit, hogy álljanak végre a magyarok oldalára, fejezzék be a Magyarország elleni uszítást, és szavazzanak nemmel a magyarellenes határozatra.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 174 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ja, az EU egyre közelebb kerül a beboruláshoz.

A felzárkóztatási pénzek ellentételezésként járnak azért, mert megnyitottuk gazdaságunkat, piacainkat a fejlettebb országok előtt. A helyreállítási pénzek pedig egy közösen felvett adósság részét képezik.

A fejlettebb országok előtt továbbra is nyitva áll a gazdaságunk és piacaink, a közös adósságnak továbbra is törlesztésre kötelezett részesei vagyunk.

Akkor most, ennyi segítség után itt a kétforintos kérdés csak neked: Miért ragaszkodik a kormány a nekünk járó pénzekhez?

Orbán betartja, de az EU össze, vissza értelmezi a felületesen összelapátolt, általánosságokat tartalmazó szerződéseket. Ez a csapda az EU részéről, ezt nem lehetett előre látni.

Az EU folyamatosan gecizik velünk, mert a tolerancia és sokszínűség bajnokai, a mai libernyákok már szovjetebbek lettek a szovjeteknél. Neked erre már rá kéne ismerned.

Milyen konkrét paragrafusok nincsenek betartva? Mert több oldalas vélemények nem helyettesítenek konkrétan megfogalmazott paragrafusokat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés